- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar bir skript yapıyorum şuanda 100 satırını yazmış bulunmaktayım ama zorlamaya başladım yardım lazım. yardım etmek isteyenler özelden ulşasınlar.
JAVA ya uğraşamam zor ve sıkıcı anca iğrenç birşeyi 1 saatte yapıyorum.millet JAVA'yla minecraft'ın kopyasını yazıyo sen hala skript![]()
Napak ölekmi [emoji1] onlar pro bizi karıştırma ve ben daha skript yazmayı bile bilmiyorum. İnternette de doğru düzgün anlatan yok.millet JAVA'yla minecraft'ın kopyasını yazıyo sen hala skript![]()
Bi ara skripti bırakmıştım şimdi geri döndüm.Hayır onu demiyorum.
Ben skript'e başladığımda da skript yazıyordun ve pek büyük bir şeyin yoktu,ben skript'i bıraktım java'ya başladım hala skript yazıyorsun ve 100 satırı yeni geçmişsin.
Biraz yavaş ileriliyorsun sanırım.
Lütfen bana skripti hangi siteden öğrendiğini söylermisin.
Hayır onu demiyorum.
Ben skript'e başladığımda da skript yazıyordun ve pek büyük bir şeyin yoktu,ben skript'i bıraktım java'ya başladım hala skript yazıyorsun ve 100 satırı yeni geçmişsin.
Biraz yavaş ileriliyorsun sanırım.
Çünkü kendi kendine öğrenmelisinNapak ölekmi [emoji1] onlar pro bizi karıştırma ve ben daha skript yazmayı bile bilmiyorum. İnternette de doğru düzgün anlatan yok.
Doğru da daha hiçbir kodu bilmeden napıcam?Çünkü kendi kendine öğrenmelisin![]()
Skriptin eventlerine bak:Lütfen bana skripti hangi siteden öğrendiğini söylermisin.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Sana laf yok zaten. Lord of the skript'sin sen100 satir mi :'( DarkRP skriptim 1300 satiri gecti, ve gelisiyor.
Daha fazla yazanlar da var.Sana laf yok zaten. Lord of the skript'sin sen![]()
Benim gördüğüm* Lord of the skript'sin sen? :'(Daha fazla yazanlar da var.