skript yardım

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
format slot 19 of player with map named "asdasd" with lore "asdasd" to close then run [execute console command "asdasd]
execute console command yazan yerde nasıl 2 tane komut kullandırabilirim konsola ?

ResultLuna

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Fonksiyonlar bu iş için biçilmiş kaftan, istediğin şeyi daha pratik ve düzenlenebilir bir şekilde yapabilirsin.
Kod:
command /a:
    trigger:
        open virtual chest inventory with size 6 named "Title" to player
        format slot 19 of player with map named "Name" with lore "Lore" to close then run [executeCommands(player)]

function executeCommands(p: player): # {_p} parametresi ile de oyuncunun ismini komutlarda kullanabilirsin
    execute console command "İlk Komut"
    execute console command "İkinci Komut"
    execute console command "Üçüncü Komut"

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Fonksiyonlar bu iş için biçilmiş kaftan, istediğin şeyi daha pratik ve düzenlenebilir bir şekilde yapabilirsin.
Kod:
command /a:
    trigger:
        open virtual chest inventory with size 6 named "Title" to player
        format slot 19 of player with map named "Name" with lore "Lore" to close then run [executeCommands(player)]

function executeCommands(p: player): # {_p} parametresi ile de oyuncunun ismini komutlarda kullanabilirsin
    execute console command "İlk Komut"
    execute console command "İkinci Komut"
    execute console command "Üçüncü Komut"

" to player
open virtual chest inventory with size 6 named "asdasd" is not an antity type hatası alıyorum.
format slot 19 of player with stick named "&6%player%" with lore "&7Tıklayarak Alabilirsin." to close then run [executeCommands(player)] is not a text

ResultLuna

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
" to player
open virtual chest inventory with size 6 named "asdasd" is not an antity type hatası alıyorum.
format slot 19 of player with stick named "&6%player%" with lore "&7Tıklayarak Alabilirsin." to close then run [executeCommands(player)] is not a text
Kodda kesinlikle bir hata yok. TuSKe kullanıyorsanız bir sıkıntı olmaması gerek, Skript'in ve TuSKe'nin en güncel versiyonlarını kullandığınıza emin olun ve hatanın sürümden kaynaklandığına emin olmak için önce benim verdiğim kodu hiç değiştirmeden çalıştırmaya çalışın. Eğer verdiğim kod çalışıyor fakat senin düzenlediğin hali çalışmıyorsa sebebi bir şeyi eksik yaptığınızdan dolayı. Aksi gerçekleşirse şu iki linki kullanarak en güncel sürümleri indirebilirsiniz.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
tu
Kodda kesinlikle bir hata yok. TuSKe kullanıyorsanız bir sıkıntı olmaması gerek, Skript'in ve TuSKe'nin en güncel versiyonlarını kullandığınıza emin olun ve hatanın sürümden kaynaklandığına emin olmak için önce benim verdiğim kodu hiç değiştirmeden çalıştırmaya çalışın. Eğer verdiğim kod çalışıyor fakat senin düzenlediğin hali çalışmıyorsa sebebi bir şeyi eksik yaptığınızdan dolayı. Aksi gerçekleşirse şu iki linki kullanarak en güncel sürümleri indirebilirsiniz.

tuske yüklü değildi akşama yükleyip tekrar test edeceğim teşekkürler :)

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Sana sorunu söyliyeyim mi? Yellowwood diye bir eşya yok oyunda.
biliyorum sonradan stick yapıp tekrar denedim onu zaten :D

there's no player in a function event
bu hata benden mi kaynaklı ?

ResultLuna

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bana fonksiyonu ve fonksiyonu çağırdığınız satırı özel mesaj yoluyla veya konu üzerinden atabilirseniz. Tabi önce parantezlerin arasına parametre olarak "player" yazmayı deneyin.
Kod:
executeCommands(player)