Skript Yardımı!!

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar. Minecraftta on join diye bir script yazdım. Ama sorun şu: Oyuncu oyuna girdiğinde örn: "hoşgeldin yuppa" gibi şey var. Ama sorun şu: Bundan sonra hemen örn: yuppa joined the game" bu yazıyı nasıl kaldıracağım. Joined the game yerine Hoşgeldin yuppa yazsın

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Essentials'dende giriş çıkış mesajlarını kapaman lazım.

SariKafaHD

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Essentials --> Config.yml --> Join tarzı bir şey olması lazım CTRL + F ile arat. Onu kapat.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birde bir şey daha istiyeceğim. Örneğin on kick komutuyla şöyle bir şey yapıcam: örn: Yuppo isimli oyuncu klem adlı admin tarafından oyundan atıldı. Gibi bir mesaj nasıl yapıcam ? her şey tamam bu kodda sadece Tarafından şeyi. Adminin adını nasıl yazıcam onu nası lyapalbilriim ?

SariKafaHD

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Perm : oyundan.at

Kod:
command /oyundanat <player> <text>:
    permission: oyundan.at
    usage: &b/oyundanat &3<&bOyuncu&3> <&bSebep&3>
    trigger:
        execute console command "kick %arg 1%"
        send "&c%arg 1% isimli oyuncu %player% adli yetkili tarafindan %arg 2% sebebi yuzunden oyundan atildi."

Güle güle kullan.

@Camon32

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Perm : oyundan.at

Kod:
command /oyundanat <player> <text>:
    permission: oyundan.at
    usage: &b/oyundanat &3<&bOyuncu&3> <&bSebep&3>
    trigger:
        execute console command "kick %arg 1%"
        send "&c%arg 1% isimli oyuncu %player% adli yetkili tarafindan %arg 2% sebebi yuzunden oyundan atildi."

Güle güle kullan.

@Camon32
Teşekkür ederim :) Kodu biraz inceledim. Çok mantıklı geldi. Şimdiden 4 kısa script yazdım bile. Bu gün başladım da daha :)

SariKafaHD

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birilerini bu işe teşvik etmek beni mutlu etti. Skript yazmak için zaten diğer insanların skriptlerini inceleyerek mantığı anlasanız oluyor. Yani çok zor bir iş değil biraz İngilizce gerektiriyor. Başarılar dilerim.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki fly nasıl yapabilirim ? yani oyuncu uçacak ama gamemode 1 'de olmayacak[DOUBLEPOST=1427033094,1427033037][/DOUBLEPOST]
Peki fly nasıl yapabilirim ? yani oyuncu uçacak ama gamemode 1 'de olmayacak
Bir
uçurma komudu kuşyap olsun. Birde command'da ş ü ğ ı İ falan geçiyor mu ?

SariKafaHD

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkçe karakter kullanmanızı önermem.
Perm : kus.yap
Bu arada bu attığım kodsuzda çalışır. Essentials eklentisini kurup /fly yazmanız yeterlidir ama olsun ben yinede yapayım.

Kod:
command /kusyap:
    trigger:
    permission: kus.yap
        execute console command "/fly %player%"
Essentials Kurmalısın çalışması için.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkçe karakter kullanmanızı önermem.
Perm : kus.yap
Bu arada bu attığım kodsuzda çalışır. Essentials eklentisini kurup /fly yazmanız yeterlidir ama olsun ben yinede yapayım.

Kod:
command /kusyap:
    trigger:
    permission: kus.yap
        execute console command "/fly %player%"
Essentials Kurmalısın çalışması için.
Gene teşekkürler :)

SariKafaHD

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Post atmanıza gerek yok. Beğen tuşu var :)

Önemli değil , güle güle kullanın.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir sorum daha olacaktı. On death kullanacağım. her şey tamam. Ama %entity% yazınca onun yerine ölünce <none> olarak çıkıyor. Nedeni ne olabilr ??

SariKafaHD

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Entity derken adamı neyle öldürdüğünü göstermesinimi istiyorsun?[DOUBLEPOST=1427035372,1427035204][/DOUBLEPOST]Şuanda bu isteğinizle ilgilenemeyeceğim. Eminim diğer arkadaşlar bakacaktır. Çıkıyorum çünkü şu an. İyi forumlar.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Entity derken adamı neyle öldürdüğünü göstermesinimi istiyorsun?[DOUBLEPOST=1427035372,1427035204][/DOUBLEPOST]Şuanda bu isteğinizle ilgilenemeyeceğim. Eminim diğer arkadaşlar bakacaktır. Çıkıyorum çünkü şu an. İyi forumlar.
Hayır. Entity derken onu hangi canavarın(mobun) öldğrdüğünü istiyorum. <none> hatasının sebenini sadece istedim. %entity% değilde başka bir şey mi yazacağız acaba