Teşekkür ederim ben kodlama yaparken sizde bana bir kitpvp skripti yazarmısınız sunucuyu yormayacakbir şekilde hemen anlatayım
/kitpvpayarla komudu olduğum haritada orayı kitpvp yeri yapacak yani kitpvpye ait komutlar sadece ayarladıgım dunyada calısabilecek sonra /kitmenü var buda kitlerin alınabileceği yeri gösterecek gui açacak (skquery kullanıyorum) /kitstats komudu bize chatte öldürmen: ölmen: (kitpvpde nekadar öldügu) adın: (oyuncu ad) paran: ( /balance deyince para gösteriliyor bende, onu diyecek)
Kit seçmeden bize vurulmasın vurulunca vuran kişinin chatine vuracağın kişi kitini seçmemiş desin kit pvp girince elimize kit seçme sandığı gelsin kit seçince kaybolsun kitpvpden çıkınca ise kitpvpdeki eşyalar silinsin kitpvpde ölünce spectator moduna alsın ekrana &aÖldün! Doğmana son (10 saniyeden geri saysın) yazısı çıksın
Kitlerimiz bombacı okçu tank ve Şovalye kiti olsun menüde seçince mesela şovalye olunca mesela zincir zırh demir kılıç 3 altın elma vs versin sen ayarlarsın artık
Kitpvpye girince olduğumuz dünyadaki eşyalar görünmesin
Not: kitpvp plugini var biliyorum ama ben permlerini ayarlamadım zaten aman aman bir şey istemediğim içinnkitpvp skriptini stedim minecraft sunucu sürümü: 1.8.9 spigot bukkit skript sürümü 2.1.2.