[ SKRİPT ] Zor bir SKRİPT. Yardım Lütfen

AyanHop

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,
Bir adet skript isteğim varda..

Şöyleki; Alttaki resimde gördüğünüz gibi olacak. Oyuncu oyuna girdiğinde '' Sunucumuza Hoşgeldin '' Alt Satırda İse Oyuncu ismi yazacak.

Yani; '' Splegg '' yazan yerde '' Sunucumuza Hoşgeldin '' yazacak. Alt satırdaki '' Experiment 1 of 3 '' yazayn yerde '' Oyuncu İsmi '' yazacak.
Yardım eden olursa çok sevinirim. :) Bu arada ben lCrafty [ Altyapı Çalışmaları Olduğu İçin İnternet Yoktu ]
Lütfen konuyu gereksiz yere doldurmayınız,
Gerekli olan pluginler yüklenir. Bazıları ise vardır. HoloraphicDislpay gibi.

NeonSpade

Neon, the best
En iyi cevaplar
0
zor değil yalnız, sunucu 1.8 dimi ?
1.8 ise:
Kod:
on join:
    send player title "&6&lHosgeldin!" with subtitle "&3%player%" for 10 seconds
SkRayFall

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yukarıdaki arkadşda bunu belirtti. Mesaj kasmak için bilmediğin şeyleri bilmiş gibi söyleme. Hala kaldımı sizin gibiler. Konuyu okumadığın bile belli
'' Lütfen konuyu gereksiz yere doldurmayınız ''

Bu kadar sinire gerek yok. Yukarıda ki arkadaş 1.7'de çalışmaz dedi direk.Bu arkadaş da açıkladı 1.8'de gelmiş bir özellik diye.Lütfen hem yardım isteyip konunuza yorum yazanlara gereksiz dışlamalardan kaçının.

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yukarıdaki arkadşda bunu belirtti. Mesaj kasmak için bilmediğin şeyleri bilmiş gibi söyleme. Hala kaldımı sizin gibiler. Konuyu okumadığın bile belli
'' Lütfen konuyu gereksiz yere doldurmayınız ''
Arkadaş komut olduğunu söyledi mi? Mesaj sayımı gereksiz yere arttırmaya çalışsaydım 2 yılda 300 küsür mesajım olmazdı. Ve senin gibi her mesajı değerlendirmeden cevaplardım.

• Mesaj Göndermeden Önce Düşünün
Mantıklı, iyi düşünülmüş, okunaklı, anlaşılır mesajlar diğer üyelere anlatmak istediğiniz şeyi anlatmanızda en etkili yoldur.

Eğer mesajını tekrar düşünseydin onu göndermemiş olurdun. Eğer gönderecek kadar seviyesiz biriysen bile yazım hatalarını düzeltirdin.[DOUBLEPOST=1438978446,1438978379][/DOUBLEPOST]Konuya kilit koy insanların mesaj yazmasını istemiyorsan.