Skriptciler İçeri

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alakası yok.Skript eklentisini kurup içine skript atmadığın halde lag yapması lazım ozaman?Çünkü sen oraya event entity yazmasan bile skript Event-Entity'i kaydediyor ve kontrol ediyor.

Lag falan olmuyor,birzat denedim.Adam akıllı kodlar iseniz bir şey olmaz.

@Minecraftplayerr
Adam akıllı Kodamasıyla Alakası Yok Adam akıllı Kodlarsan Tasarruf Yaparsın Bilmeden Konuşmayın Şurda En Sinir Oldugum Şey.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Adam akıllı Kodamasıyla Alakası Yok Adam akıllı Kodlarsan Tasarruf Yaparsın Bilmeden Konuşmayın Şurda En Sinir Oldugum Şey.
Are you really?İstediğin kadar tasaruf yap,alan dolunca hiçbir halta yaramaz.Zaten skript'i MySQL'a bağlamıyor iseniz,tüm bu konuştuklarınız boş.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Tamam hocam Sen Hayallerine Devam Et.
Burda adam gibi gerçekleri yazmak yerine ilk okul çocukları gibi "Tamam hocam Sen Hayallerine Devam Et." mi diyorsun?Eğer adam akıllı gerçek bir yorumun yok ise daha fazla alıntı yapma.Bildirimler kısmını öldürdün şu an.

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Burda adam gibi gerçekleri yazmak yerine ilk okul çocukları gibi "Tamam hocam Sen Hayallerine Devam Et." mi diyorsun?Eğer adam akıllı gerçek bir yorumun yok ise daha fazla alıntı yapma.Bildirimler kısmını öldürdün şu an.
Tamam dostum sus lütfen, biz lag yaptığına inanıyoruz sen inanmıyorsun peki bunu özelde konuşun konuyu kirletiyorsunuz ve tartışma başlatıyorsunuz.Tamam bitti.

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım Sen Şakamısın Ben Denedim Söylüyorum Burda gırgır Şamata Yapıyorsun 2k6lar Gibi Ben gerçegi Söylüyorum Gerçekleri Söylemesem Ne İşim Var Burda ?

YürümeyenUçak

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar skript loop olayı yapmadığı sürece lag yapmaz.
İsteğine gelince çok basit.
Kod:
command /küfürekle [<text>]:
    permission: kufur.ekle
    trigger:
        argument 1 is set:
            add argument 1 to {küfürliste::*}
            send "&c%argument 1% &aküfürü listeye eklendi."
            stop

on chat:
    loop {küfürlistesi::*}:
        if message contains loop-value: