GGalot01
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Selam Ben Bi Skript Üzerinde Çalişiyorum öncelikle skriptimde bazi hatalar var acemi oldugum icin bilmiyorm daha hatama geçiyim simdi ben /inekver <inektipi>
komutunu kullanınca /inekver dedikten sonra arg-1 e ne yazarsam yaziyim bana o ineğin yumurtasini veriyor ama ben istiyorumki bu sadece belirli ismlerde versin yani /inekver sigir diyince sigir vericek bana ama /inekver safjaısd yazinca böyle bi inek tipi bulunamadi diyecek Yapanın elleri dert görmesin Allah Başimizdan Eksik Etmesin İnşallah Onlari Yapmaya Çalişanlari Da Eksik Etmesin İnşallah Bu Kodu Editleyin Arkadaşlar
komutunu kullanınca /inekver dedikten sonra arg-1 e ne yazarsam yaziyim bana o ineğin yumurtasini veriyor ama ben istiyorumki bu sadece belirli ismlerde versin yani /inekver sigir diyince sigir vericek bana ama /inekver safjaısd yazinca böyle bi inek tipi bulunamadi diyecek Yapanın elleri dert görmesin Allah Başimizdan Eksik Etmesin İnşallah Onlari Yapmaya Çalişanlari Da Eksik Etmesin İnşallah Bu Kodu Editleyin Arkadaşlar
Kod:
command /inekver [<text>]:
trigger:
if arg 1 is not set:
message "&6&lKullanim &8> &7/inekver &c[Inek Tipi]"
message "&7Inek Tipleri İçin /ineklist"
else:
if player has permission "inek.ver":
give 1 383:92 named "%arg-1%" to player