- En iyi cevaplar
- 0
Skript şu şekilde;
Bu skripti tek bir yerden yönetmek istedim, fonksiyonlar kullanarak. Maalesef başaramadım. Tek bir satırdan bir büyünün basamaklarını kontrol edebilsem çok güzel olurdu. Çünkü zor dilde 5 basamak olacak ve bir büyünün 5 basamağını böyle satır satır tekrar yazarsam sunucu kafayı yer. Ki zor dilde haliyle farklı büyüler olacağından uzun satırlar olacak. Zaten her basamak için değiştireceğim bir kaç değer ve efekt renkleri olacak. Yardımınız için şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.
Kod:
Options:
AteşTopuSüre-1: 10 seconds
AteşTopuGSüre-1: 2 second
AteşTopuHız-1: 0.5
AteşTopuSüre-2: 5 seconds
AteşTopuGSüre-2: 1 seconds
AteşTopuHız-2: 2
on rightclick with paper:
player is holding paper of unbreaking 1 named "&aAteş Topu" with lore "Yanan bir top fırlatırsınız." and "&cBekleme Süresi: {@AteşTopuSüre-1}, {@AteşTopuSüre-2}" and "&cGerçekleştirme Süresi: {@AteşTopuGSüre-1}, {@AteşTopuGSüre-2}" and "&cHız: {@AteşTopuHız-1}, {@AteşTopuHız-2}" and " " and "&8&oBir zamanların göz alıcı büyüsü...":
if {basit.dil.%player%} is set:
if {basit.dil.seviye.%player%} is 1:
if {büyü.gerçekleştirilmiyorsa.%player%} is not set:
set {_bekle.ateştopu.%player%} to difference between {cd.ateştopu.%player%} and now
if {_bekle.ateştopu.%player%} is less than {@AteşTopuSüre-1}:
message "&c- Büyü %difference between {@AteşTopuSüre-1} and {_bekle.ateştopu.%player%}% sonra aktif olacak!"
stop
set {cd.ateştopu.%player%} to now
set {büyü.gerçekleştirilmiyorsa.%player%} to 1
send "bilmem ne efektleri" to player
wait {@AteşTopuGSüre-1}
delete {büyü.gerçekleştirilmiyorsa.%player%}
shoot a fireball from the player at speed {@AteşTopuHız-1}
else:
send "&cBir büyü gerçekleştirirken başka bir büyü yapamazsın!" to player
stop
if {basit.dil.seviye.%player%} is 2:
if {büyü.gerçekleştirilmiyorsa.%player%} is not set:
set {_bekle.ateştopu.%player%} to difference between {cd.ateştopu.%player%} and now
if {_bekle.ateştopu.%player%} is less than {@AteşTopuSüre-2}:
message "&c- Büyü %difference between {@AteşTopuSüre-2} and {_bekle.ateştopu.%player%}% sonra aktif olacak!"
stop
set {cd.ateştopu.%player%} to now
set {büyü.gerçekleştirilmiyorsa.%player%} to 1
send "bilmem ne efektleri" to player
wait {@AteşTopuGSüre-2}
delete {büyü.gerçekleştirilmiyorsa.%player%}
shoot a fireball from the player at speed {@AteşTopuHız-2}
else:
send "&cBir büyü gerçekleştirirken başka bir büyü yapamazsın!" to player
stop
else:
send "&cBasit dili bilmiyorsun !" to player
Bu skripti tek bir yerden yönetmek istedim, fonksiyonlar kullanarak. Maalesef başaramadım. Tek bir satırdan bir büyünün basamaklarını kontrol edebilsem çok güzel olurdu. Çünkü zor dilde 5 basamak olacak ve bir büyünün 5 basamağını böyle satır satır tekrar yazarsam sunucu kafayı yer. Ki zor dilde haliyle farklı büyüler olacağından uzun satırlar olacak. Zaten her basamak için değiştireceğim bir kaç değer ve efekt renkleri olacak. Yardımınız için şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.