ElfonseReyiz
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
meraba arkadaslar cok kolay bi soru sorucam skriptler lag yapar mi diye en cok skriptler mi lag yapar yoksa pluginler mi
every 1 tick:
loop all players
give 1 diamond to loop players
#biz bunlara namusu kirletenler deriz :D en azından ben ^^
Beynim yandı. Ne yapıyor şimdi bu kod ? every 1 tick derken? Yani herkese 1 diamond veriyor da.çok yanlış yoldasın. şimdi sen skripti düzgün yazarsan lag yapmaz. ama gidipte
gibi bir kod yazarsan server Allaha emanet. tabi plugin daha az yapar ama o daha zordur. yani emek meselesi gibi bir şey. Tabi serverin kalitesi gibi değişik faktörlere de bağlı bir şey.Kod:every 1 tick: loop all players give 1 diamond to loop players #biz bunlara namusu kirletenler deriz :D en azından ben ^^
yani kısaca tüm oyunculara saniyede 27 yada 9 tane elmas veriyo. ama merak etme zaten 50 elmas olmadan sv çökerBeynim yandı. Ne yapıyor şimdi bu kod ? every 1 tick derken? Yani herkese 1 diamond veriyor da.
7 skript 36 komutu yeni öğrenmeye başlayarak yazdıysan güzel hatasız. 0.7 saniye güzel@afesraca @JaydeScript @bikkik @Blueyescat @MegaCrafter sizce iyi mi reload cekince bu çikiyor sadece (yeni yeni skript ögrenmeye basladim)
Ben biraz yanlış etiketlenmişin sanki, skript konusunda bilgim yok benim :/7 skript 36 komutu yeni öğrenmeye başlayarak yazdıysan güzel hatasız. 0.7 saniye güzel
Saniyede 20 elmas veriyor. 1 TICK(MC) = 1/20sn.yani kısaca tüm oyunculara saniyede 27 yada 9 tane elmas veriyo. ama merak etme zaten 50 elmas olmadan sv çöker
alintilar var az biraz7 skript 36 komutu yeni öğrenmeye başlayarak yazdıysan güzel hatasız. 0.7 saniye güzel
yardimda aliyorum skript konusunda oluyo böyle aradaBen biraz yanlış etiketlenmişin sanki, skript konusunda bilgim yok benim :/
Aslında tüm skriptleri yazarken bende yardım alıyorum sitelerden skript yardım alınması kötü değil örnek sitelerden sk documentation sitesi ayrıntılı kodlar ordan yardım alıyorum yani alıntı olması önemli değilalintilar var az biraz
pluginlerden bildiklerimle hatalari çözebiliyorum cok az biraz benziyor
yardimda aliyorum skript konusunda oluyo böyle arada