Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Moblari skript ile savastırabilir miyiz. Hatta daha ilersi moblar ile takım olabilir miyiz.(Hepsi ile degil ornegin /takimekle yazinca karsimizdaki moba bizim takımdan olucak)
Moblarla takım olmak /team komutu ile skriptsiz yapılıyor, bir mobu diğerine saldırtmakta mümkün, yine komutlarla moblardan birinin uuid'ne sahip bir iksir şişesini diğer moba atarak birbirlerine sinirlenmesi sağlanabiliyor
Moblarla takım olmak /team komutu ile skriptsiz yapılıyor, bir mobu diğerine saldırtmakta mümkün, yine komutlarla moblardan birinin uuid'ne sahip bir iksir şişesini diğer moba atarak birbirlerine sinirlenmesi sağlanabiliyor
Çok teşşekürler. Beklemedeyim. Bir de şöyle bir şey olabilir mi örneğin ben bir mobu takımıma ekledim sonra benim yanıma başka bir mob yaklaşınca ona saldırması sağlanabilir mi.
Çok teşşekürler. Beklemedeyim. Bir de şöyle bir şey olabilir mi örneğin ben bir mobu takımıma ekledim sonra benim yanıma başka bir mob yaklaşınca ona saldırması sağlanabilir mi.
bu gün öğleden sonra yazmayı düşünüyorum, saldırı kısmı bir miktar basit kalacak gibi ama detaylı araştırınca veya denerken birşeylerle geliştirebilirim.
bu gün öğleden sonra yazmayı düşünüyorum, saldırı kısmı bir miktar basit kalacak gibi ama detaylı araştırınca veya denerken birşeylerle geliştirebilirim.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.