virtuaL
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
oyunca "T" yi bastıgımızda cıkan sohbet kutucuguna yazdıgımız kodu konsoldan yazmakTam anlamadım istediğiniaçıklar mısın düzgün :? execute console command "/say bilmemne" falan olamaz mı ._.
konuyu iyice acmam gerekirse chest menu yaptım beceri puanı amaclı, icerisinde itemler var mesela dayanıklılık var ona tıkladıgımda dayanıklılık = dayanıklılık + 1 olması ama bunu orada nasıl yapacagım bilmiyorum ama consoldan kod yazdırtabiliyorum acılan chest de, konsoldan ise /stat ver <oyuncu ismi> dayanıklılık yapacagım
SHOW ile chesti acıyorum.. comudu yazdıgım dizin ise c; , başka bir şekilde yapabilirmiyim onuda bilmiyorum[DOUBLEPOST=1409519385,1409519201][/DOUBLEPOST]bu biraz daha acıklayıcı sanırım.. Dayanıklılık yazan yere tıkladıgımızda kod yazdırıp oyuncunun dayanıklılıgını arttırmak amacım
aynen öyleAdamın istediği skriptte yaptığımız komut atıyorum /itemver i konsola yazında çalıştırması
cıkmak zorunda kaldım , şimdi ekledim kusura bakma[DOUBLEPOST=1409519690][/DOUBLEPOST]@byMasterTurku bekliyoruz o bilir bunu..[DOUBLEPOST=1409507854,1409507789][/DOUBLEPOST]@byMasterTurk
k4rsh1tm4dd3