skritpi konsoldan yazdırma ACİL YARDIM

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tam anlamadım istediğini :( açıklar mısın düzgün :? execute console command "/say bilmemne" falan olamaz mı ._.
oyunca "T" yi bastıgımızda cıkan sohbet kutucuguna yazdıgımız kodu konsoldan yazmak :)

konuyu iyice acmam gerekirse chest menu yaptım beceri puanı amaclı, icerisinde itemler var mesela dayanıklılık var ona tıkladıgımda dayanıklılık = dayanıklılık + 1 olması ama bunu orada nasıl yapacagım bilmiyorum ama consoldan kod yazdırtabiliyorum acılan chest de, konsoldan ise /stat ver <oyuncu ismi> dayanıklılık yapacagım

SHOW ile chesti acıyorum.. comudu yazdıgım dizin ise c; , başka bir şekilde yapabilirmiyim onuda bilmiyorum[DOUBLEPOST=1409519385,1409519201][/DOUBLEPOST]bu biraz daha acıklayıcı sanırım.. Dayanıklılık yazan yere tıkladıgımızda kod yazdırıp oyuncunun dayanıklılıgını arttırmak amacım
[DOUBLEPOST=1409519577][/DOUBLEPOST]
Adamın istediği skriptte yaptığımız komut atıyorum /itemver i konsola yazında çalıştırması
aynen öyle :)[DOUBLEPOST=1409519608][/DOUBLEPOST]
@byMasterTurku bekliyoruz o bilir bunu..[DOUBLEPOST=1409507854,1409507789][/DOUBLEPOST]@byMasterTurk
cıkmak zorunda kaldım , şimdi ekledim kusura bakma[DOUBLEPOST=1409519690][/DOUBLEPOST]

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
execute console command "/statver %player% dayaniklilik"

Edit : sen bir degiskene kaydet. Bi komut olustur sacma bisi olsun mesela fkxnckzmvkdnjzmfmcjdjcndkx

O komut yazdiginda playere dayanikliligin artti diye mesaj gelsin ve degiskene 1 eklesin.eger degisken 1 ken 2 olduysa resistance effecti ver.

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
execute console command "/statver %player% dayaniklilik"

Edit : sen bir degiskene kaydet. Bi komut olustur sacma bisi olsun mesela fkxnckzmvkdnjzmfmcjdjcndkx

O komut yazdiginda playere dayanikliligin artti diye mesaj gelsin ve degiskene 1 eklesin.eger degisken 1 ken 2 olduysa resistance effecti ver.
hocam anlamadınız. zaten oyunun iskeleti dışında kendi iskeletim var.

her karakterin özellikleri var, becerisi - zekası - dayanıklılıgı gibi, benim istedigim server'i actıgınız *.BAT uzantılı dosyadan kod yazdırmak[DOUBLEPOST=1409564254,1409562992][/DOUBLEPOST]********
Sorun Cözülmüştür arkadaşlar. skritte yazdıgımız komudu hem oyuncu hemde konsol icin "executable by: console and players" yazmamız yeterli :)
yardımlar icin sagolun