Rosenrot
LAGOMORPHA
- En iyi cevaplar
- 0
ya yaninda ev varsa tahtadan ?Çok cahilsin keşke ölsen* :C
Ya büyük ağaçlardan çıkarsa
on mine'da direk etrafındaki bir bloğu falan looplarsın olur biter, modunda da öyle sayılır![]()
ya yaninda ev varsa tahtadan ?Çok cahilsin keşke ölsen* :C
Ya büyük ağaçlardan çıkarsa
on mine'da direk etrafındaki bir bloğu falan looplarsın olur biter, modunda da öyle sayılır![]()
Timber modu bilmiyorsun sanırım canum, onda da bütün tahtaları kırıyor <-<ya yaninda ev varsa tahtadan ?
hayir anlatamadim yani tam yaninda ev yapmissindir kirilmasini istemiyorsundur yoksa bende bilirim radius 10'da looplatmayiTimber modu bilmiyorsun sanırım canum, onda da bütün tahtaları kırıyor <-<
Radius 10'da loopla demedim, radius 1'de loopla, her yükseğe çıkışında tekrar loopla.hayir anlatamadim yani tam yaninda ev yapmissindir kirilmasini istemiyorsundur yoksa bende bilirim radius 10'da looplatmayi
e radius 1 zaten tek blokRadius 10'da loopla demedim, radius 1'de loopla, her yükseğe çıkışında tekrar loopla.
2 işte çaktırmae radius 1 zaten tek blokayni mantiga cikiyor belki radius 3 olur neyse azsonra v2 cikcak onunla cozulur
tamam şederiz [emoji6]2 işte çaktırma
Her looplayışında while içinde olur, eğer üstündeki block o şey ise olur işte ._.