BekirRG123
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
sabah 9 10 dan akşam 1 2 gibiBaşvurunuz kabul edildi.
Edit:Gerçekten 15 saatmi çevrim içisiniz![]()
sabah 9 10 dan akşam 1 2 gibiBaşvurunuz kabul edildi.
Edit:Gerçekten 15 saatmi çevrim içisiniz![]()
İyimişsabah 9 10 dan akşam 1 2 gibi![]()
server ip neİyimiş
Kapalı betaya alındın sunucuya giriş yapabilirsin.
İsim : Metehan EkşiHABENS ORIDINAL SURVIVAL
Sunucu sürümü : 1.7 - 1.14
Sunucu adresi : HabensSurvival.Batihost.Net
Sunucu adresi (2) : 37.123.99.227
Sunucu ram miktarı : 12GB
Sunucu kişi sayısı : 500
Sunucu hosting : Batıhost
ALIMLAR
1x rehber
1x discord sorumlusu
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
KAPALI BETA ALIMI
Form :
İsim :
Aktiflik süren :
Daha önce kapalı betada oynadın mı :
Minecraft komutları ve oyun hakkında bilgin % :
MMO veya RPG sunucularda oynadın mı :
İngiliz sunucularında oynadın mı :
Sunucuya girince yapacakların neler :
Sunucu da uzun vakitler geçirmeyi düşünüyor musun :
Kendinden bahset :
Sana ulaşabileceğimiz bir sosyal platform adresin/hesabın :
SUNUCUDAN RESİMLER
![]()
Ağaçların kırılma şekli
![]()
Tamamen bize ait lonca sistemi
![]()
Gelişmiş açık dünya
Tamamen bize ait susama sistemi
Tamamen bize ait uykusuzluk sistemi
Ekli dosyayı görüntüle 120688
Ölümsüzlüğü önlemek adına enchli altın elma yasaklı
Ekli dosyayı görüntüle 120689
Çok çeşitli kasalar
Başvurunuz kabul edilmiştir.İsim : Metehan Ekşi
Nickname : 0Hz
Aktiflik süren : 10 saat üstü
Daha önce kapalı betada oynadın mı : evet
Minecraft komutları ve oyun hakkında bilgin % :60
MMO veya RPG sunucularda oynadın mı : Evet
İngiliz sunucularında oynadın mı : Evet
Sunucuya girince yapacakların neler : Sunucunun En iyi hal almasını Sağlıyacağım
Sunucu da uzun vakitler geçirmeyi düşünüyor musun : Evet
Kendinden bahset : 22 Yaşındayın Çop PC m Olduğundan Minecraft oynuyorum Ekipmanlarım 0
Sana ulaşabileceğimiz bir sosyal platform adresin/hesabın : - discord : 0Hz#8239
Başvurunuz kabul edildi.şu an bakım dolayısıyla yoğunuz istersen gel discorda konuşabilecek 1-2 yetkili görebilirsin sanırım.İsim : Erdem
Nickname : Targaryenwolf (hesap premiumdur. Crack vb çalan kişilere karşı.)
Aktiflik süren : Serverde oyuncu varsa bende varım! siz varsanız 5 saat , birsürü kişi dahili varsa 7 saat olabilir!
Daha önce kapalı betada oynadın mı : Minecraft vb diğer oyunlarda oynadığım olmuştu! Yeni olduğundan dolayı hatalar olabiliyordu. Fakat sizinkisinin iyi olacağından eminim çünkü yani anlatmanız ve reklamınızdan belli!
Minecraft komutları ve oyun hakkında bilgin % : Minecraft komutları olarak komut bloğunda gerçekten yok. Fakat normal komutlar gamerule vb komutlarda bilgim var. Oyun hakkinda ise 8 yıldır oynadığım oyunda gerçekten bilgim fazla ve modlarla hakkında bilgim de var(biraz boş oldu bu modlar) - Üstelik plugin kodları hakkındada bilgilerim var. Yani mesela örneğin holo diyelim... wg we falan yani uzatmayım. Plugin bilgilerim de bulunmakta. Bilmediğim varsada direk bi açıp öğrenirim ingilizcem var nası olsa
MMO veya RPG sunucularda oynadın mı : Tabikide! Kapalı beta iken yetkili olarak başladım. Fakat sunucu kurucu nun üniversitesi sonucu kapatıldı :/
İngiliz sunucularında oynadın mı : Tabikide. Premium olarak oynamışlığım var ama daha çok normal türk sunucularında takılıyorum.
Sunucuya girince yapacakların neler : Oyunculara gittikce "Kanka, Ciğerim" gibi güzel sözler kullanıp aramı olabileceği kadar oyuncularla 1 tutmaya çalışcağım. Kavga durumlarında tabi kavganın haline bağlı ona göre ya ayıracağım ya büyüksede mute atmaktan dışı bir çözümüm olur mu bilmiyorum.
Sunucu da uzun vakitler geçirmeyi düşünüyor musun : Oyuncu ve dostum oldukça evet.
Kendinden bahset : Minecrafta 8 yaşımda başladım. O zamanlar build ve ege ile minecraft(Fare Düşmanı) hastasıydım. Daha sonra ise gerçekten 1.2.5 galba... o versiyonda builde ağırlıkl 1.5.2 de ise pvp ye ağırlık verdim. Ve daha sonra tabikide 1.6 da bıraktım PVP yi ve oyuncularla aramı çok iyi yapabileceğimi öğrendim. Oyuncularla arayı en iyi tutabilcek kişi olarak düşünebiliyorum kendimi
Sana ulaşabileceğimiz bir sosyal platform adresin/hesabın :
Discord : !TR-Robbie Rotten#0563
Steam :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
-Özellikle sizinle tanışmadan işime başlamiyacağım. Tanımadığım kişilerle malesef çalışamam.
şu an discord grubunuza giremiyorum. Zamanı dolmuş :/Başvurunuz kabul edildi.şu an bakım dolayısıyla yoğunuz istersen gel discorda konuşabilecek 1-2 yetkili görebilirsin sanırım.
Başvurunuz reddedilmiştir.Açık betada gelebilirsiniz.İsim : Eren
Nickname : RageStore
Aktiflik süren : 4-7
Daha önce kapalı betada oynadın mı : yok
Minecraft komutları ve oyun hakkında bilgin % : %60 70 bazen aklıma gelmiyor o yüzden değişiyor
MMO veya RPG sunucularda oynadın mı : mmo oynadım
İngiliz sunucularında oynadın mı : çok eskiden bayılırdım
Sunucuya girince yapacakların neler : oyuncularla ilgileneceğim ve yardım edeceğim. gerekirse başka şeyler de yaparım.
Sunucu da uzun vakitler geçirmeyi düşünüyor musun : Evet Ama bazen işim oluyor 1 saat 2 saat olmuyorum
Kendinden bahset : adım eren yaşım 13 buçuk ben minecraft ı 7 8 senedir oynuyorum minecraft ımın 2 seneini singleplayer de geçirdim geri kalanını ise
multiplayer da geçirdim yani başkada aklıma gelmiyor.