SkyBlock | Dinar | Ada Sınırı Yükselt | Spawner Limit Yükselt | Takas | Çeşitli Eventler | Sanal Pazar | BOSS | Play.KingSky.Network

Destroyer__

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
125803

125804

125805

125806

125807

125809

NOT:

Sunucunun discord adresinde oyun içi, site veya bazen steam kod çekilişleri yapılıyor. Katılmayı unutma!

Konu tasarımının alıntı olduğunu biliyorum bu yüzden üzgünüm. En kısa zamanda konu tasarımını değiştireceğimi bildirmek isterim.

Sunucu oyuncunun fikirleriyle gelişebilen bir sunucudur. Fikirleriniz ve destekleriniz çok önemlidir.

KOPYALANABİLİR İP ADRESİ:

Play.KingSky.Network

Ekli dosyalar

• kingskygif.gif
    kingskygif.gif
    51.4 KB · Görüntüleme: 259
  • 2019-07-09_09.48.15.png
    2019-07-09_09.48.15.png
    721.8 KB · Görüntüleme: 232

Weto1598741

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Rezil bi sunucu !!! Serverdaki deneyimlerimden söliyim:Kurucu ve 2 yandaşı sağ olsun arkadaşlarının dedigi herşeyi yapan [kurucu]
bedavaya ban yedik emeklerim haram zıkkım olsun.

Tavsiye Etmiyorum.

Destroyer__

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Rezil bi sunucu !!! Serverdaki deneyimlerimden söliyim:Kurucu ve 2 yandaşı sağ olsun arkadaşlarının dedigi herşeyi yapan [kurucu]
bedavaya ban yedik emeklerim haram zıkkım olsun.

Tavsiye Etmiyorum.
Sunucuya küfür ve hakaret içeren sözcükler ban sebebidir. Evet arkadaşlarım var fakat herhangi bir adaletsiz söz konusu değildir.
Ki siz bana adalettende bahsedemezsiniz çünkü hile yasak olan bir suncuda hile açıp oyuncuların emeğine giriyorsunuz. Karalamaya gerek yok. Sunucuya küfür ettiniz ban yediniz.