Ç
ÇayTomKur
Ziyaretçi
Merhaba, arkadaşlar uzun zamandır ki zaten 3 tane mi ne paylaşıldı skyblock eklenti paketi ben biraz değişiklik yapayım dedim ve zaten forum kullanıcıların istekleri artık skyblock eklenti paketi oluyor. Moda gibi bir şey oldu galiba
Her neyse SkyBlock Eklenti Paketi yapmaya karar verdim ve bence güzel hatasız reklamsız bir paket oldu umarım sizde beğenirsiniz deyip paketin özelliklerine geçiyorum ve bir şey daha alıntı falan demezseniz güzel olacak Alıntı Değil.
Linkler en allta 1.6.2 ve 1.5.2 için uyumludur.
Paket hakkında en ufak sorun yaşarsanız caytomkur skype adresim ekleyin diğer sorunlarınıza da çözüm bulurum.
Paketimin hatasız olduğuna dair kanıtım (Kendi Videom Biraz Acemice Oldu
)
NoLagg Plugini Ne İşe Yarar:
Not: Without NoLagg = Plugin yokken With NoLagg = Plugin varken arkadaşlar anlamayabilir 
Arkadaşlar nolagg plugini ile alakalı bir sürü yorum gelecek. Plugin yapımı durdu falan yok çalışmıyor gibi arkadaşlar çalışmasa koymam ve pakete hatasız demem çalışıyor yeni sürümü çıktı ve çok güzel ben kendi sunucum da test ettim nolaggsız ile nolagg plugini varken ki farka inanamazsınız.
AntiJoinBot Kanıtı:
Sunucunuza asla ama asla bot giremez.
Normal bir oyuncu proxy is detected gibi hata alıyorsa ve sunucunuza giremiyorsa console'dan ajb yazın / bunsuz.
MotdManager pluginin yani sunucuya girmeden ki ilk mesajı değiştirmek için: plugins>MotdManager>config yaparak oradaki yine bu yazı var onu renk kodları ile de değiştirebilirsiniz.
Paketim ram dostudur tam 1 gigabyte ram'de bile %10 harcıyor WorldEdit ile 50000 block koymama rağmen ve Server CPU Usage ise nolagg plugini var iken %3 - %5 arasında gidip geliyor. Ram dostu budur kardeş
Geldik en önemli kısma tabii ki siz şu üstte klavye patlattığım yazıyı okuma cesaretini gösteremediniz bazıları için tabii bu çok azı için
Not: Arkadaşlar .bat ve pakete uyumlu craftbukkit içerisindedir. Craftbukkit veya .bat koymanıza gerek yok. Hazır server paketidir pluginler içerisindedir.
Linkler en allta 1.6.2 ve 1.5.2 için uyumludur.
Paket hakkında en ufak sorun yaşarsanız caytomkur skype adresim ekleyin diğer sorunlarınıza da çözüm bulurum.
Paketimin hatasız olduğuna dair kanıtım (Kendi Videom Biraz Acemice Oldu
AntiCreeper - 1
AntiJoinBot - 1
AuthMe - 1
BKCommandLib - 1
ChestShop - 1
Essentials Serisi - 5
GroupManager Serisi - 2
iConomy - 1
Lockkette - 1
MotdManager - 1
NoCheatPlus - 1
NoLagg - 1
ScheduledAnnouncer - 1
uSkyBlock - 1
Vault - 1
WorldEdit - 1
WorldGuard - 1
AntiJoinBot - 1
AuthMe - 1
BKCommandLib - 1
ChestShop - 1
Essentials Serisi - 5
GroupManager Serisi - 2
iConomy - 1
Lockkette - 1
MotdManager - 1
NoCheatPlus - 1
NoLagg - 1
ScheduledAnnouncer - 1
uSkyBlock - 1
Vault - 1
WorldEdit - 1
WorldGuard - 1
Oyuncu
Vip
Rehber
Mimar
Moderator
Admin
Kurucu
Vip
Rehber
Mimar
Moderator
Admin
Kurucu
AntiCreeper: Creeperlar patlar ancak ortalığı kıramazlar ve tnt içinte geçerli.
AntiJoinBot: Dünyanın en iyi bot koruması daha bir şey diyemiyorum.
AuhtMe: Sunucuda karakteriniz çalınmasın diye üye olma plugini.
BKCommandLib: Pek bir etkisi yok ancak yüklememin sebebi NoLagg plugininin ihtiyacı olması.
ChestShop: Market kurma plugini.
Essentials Serisi: Açılmış tüm bukkit sunucularının %85'i bu plugini kullanıyor ve %75 Türkçeleştirdim. Sunucunuza 100'den fazla komut ekler.
GroupManager Serisi: 2 tane ana plugin yani .jar'dan oluşur ve grub oluşturup üyeleri gruba almanızı sağlar buda sunucunun bel kemiğidir.
iConomy: Para plugii.
Lockette: Kapı tavan bacı sandık ne varsa kilitler
MotdManager: Sunucuya girmeden karşınıza gelen ilk mesaj.
NoCheatPlus: Adından kendini belli ediyor Hileye Hayır!
NoLagg: Size bunun videosunu göstereceğim onunla bu plugini daha iyi anlayacaksınız.
ScheduledAnnuncer: Duyuru pluginidir.
uSkyBlock: Paketin adını belirleyen plugindir
Vault: Çoğu pluginin çalışması için gereken bir plugindir.
WorldEdit ve WorldGuard 2lisi: Bunu anlatmaya bile gerek yok
AntiJoinBot: Dünyanın en iyi bot koruması daha bir şey diyemiyorum.
AuhtMe: Sunucuda karakteriniz çalınmasın diye üye olma plugini.
BKCommandLib: Pek bir etkisi yok ancak yüklememin sebebi NoLagg plugininin ihtiyacı olması.
ChestShop: Market kurma plugini.
Essentials Serisi: Açılmış tüm bukkit sunucularının %85'i bu plugini kullanıyor ve %75 Türkçeleştirdim. Sunucunuza 100'den fazla komut ekler.
GroupManager Serisi: 2 tane ana plugin yani .jar'dan oluşur ve grub oluşturup üyeleri gruba almanızı sağlar buda sunucunun bel kemiğidir.
iConomy: Para plugii.
Lockette: Kapı tavan bacı sandık ne varsa kilitler
MotdManager: Sunucuya girmeden karşınıza gelen ilk mesaj.
NoCheatPlus: Adından kendini belli ediyor Hileye Hayır!
NoLagg: Size bunun videosunu göstereceğim onunla bu plugini daha iyi anlayacaksınız.
ScheduledAnnuncer: Duyuru pluginidir.
uSkyBlock: Paketin adını belirleyen plugindir
Vault: Çoğu pluginin çalışması için gereken bir plugindir.
WorldEdit ve WorldGuard 2lisi: Bunu anlatmaya bile gerek yok
Arkadaşlar nolagg plugini ile alakalı bir sürü yorum gelecek. Plugin yapımı durdu falan yok çalışmıyor gibi arkadaşlar çalışmasa koymam ve pakete hatasız demem çalışıyor yeni sürümü çıktı ve çok güzel ben kendi sunucum da test ettim nolaggsız ile nolagg plugini varken ki farka inanamazsınız.
AntiJoinBot Kanıtı:
Normal bir oyuncu proxy is detected gibi hata alıyorsa ve sunucunuza giremiyorsa console'dan ajb yazın / bunsuz.
MotdManager pluginin yani sunucuya girmeden ki ilk mesajı değiştirmek için: plugins>MotdManager>config yaparak oradaki yine bu yazı var onu renk kodları ile de değiştirebilirsiniz.
Paketim ram dostudur tam 1 gigabyte ram'de bile %10 harcıyor WorldEdit ile 50000 block koymama rağmen ve Server CPU Usage ise nolagg plugini var iken %3 - %5 arasında gidip geliyor. Ram dostu budur kardeş
Geldik en önemli kısma tabii ki siz şu üstte klavye patlattığım yazıyı okuma cesaretini gösteremediniz bazıları için tabii bu çok azı için
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Not: Arkadaşlar .bat ve pakete uyumlu craftbukkit içerisindedir. Craftbukkit veya .bat koymanıza gerek yok. Hazır server paketidir pluginler içerisindedir.