[SkyBlock]NefesMC Açıldı! Emek SkyBlock Sunucu! mc.nefesmc.com

XOxi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
mc.NefesMC.com
Playy.NefesMC.com(2 Y ile!)
1.7.x-1.8.x ( 1.7.x öneriyoruz)

Emek SkyBlock Sunucu Nedir?

Sunucumuzda para kasmanın tek yolu, tarım yapmak yada is warp açıp orada satış yapmaktır. warp market'e fazla item satamıyorsunuz(satış çeşiti çok değil. )Bu yüzden kullanıcıları takas, açık arttırma, ve is warp açmaya yöneltiyoruz.)

Öncelikle Teknik Özelliklerden Bahsedelim:
200 Kişilik
06.06.2016 Açılık Tarihi
Sitemiz Mevcut
Otomaik Vip Sistemi(Süresi biten vipler otomatik olarak alınır. Artık erken / geç alınan vip sorunları olmayacak!)
Spawner Düşürme(İpeksi kazma ile spawner düşürebilirsiniz)
Nether Açık!
Lag %0! Eğer Lag Gözlemlenirse ram hemen arttırılacaktır!
7/24 Destek
Skype üzerinden ve oyun üzerinden yetkililerimiz 7/24 destek vermektedir.

Alım Hakkında Bilgi!
Sunucuya gelip alım varmı? sorusuna verdiğimiz cevap şudur:
Eğer sunucuda oyuncularla ilgilenen kişiler görürsek yetkili yapıyoruz. Kendileri hemen küfür edip kaçmaktadır.
Spawn

Market

Zararsız Mob

Zararlı Mob

Minesonic

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet sunucu crack

Skor tablosu çok boş olmasına rağmen çok kaba bir görünüme sahip. Önemli bir bugun koruması da alınmamış. Buildlere emek verilmiş belli, ama amatörce. Sunucu boş, eğer biraz kişi olsa oynardım. Yine de başarılar dilerim, umarım siz de gelişirsiniz.

XOxi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet sunucu crack

Skor tablosu çok boş olmasına rağmen çok kaba bir görünüme sahip. Önemli bir bugun koruması da alınmamış. Buildlere emek verilmiş belli, ama amatörce. Sunucu boş, eğer biraz kişi olsa oynardım. Yine de başarılar dilerim, umarım siz de gelişirsiniz.
yorumunuz için teşekkür ederim.
Yıllardır aynı plugin paketini kullanıyoruz.Faction ise sky silip faction yüklüyoruz plutme yüklüyoruz vs. şuana kadar bug görmedik. özel mesajtan bugu söyleyebilirmsiiniz?

Minesonic

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yorumunuz için teşekkür ederim.
Yıllardır aynı plugin paketini kullanıyoruz.Faction ise sky silip faction yüklüyoruz plutme yüklüyoruz vs. şuana kadar bug görmedik. özel mesajtan bugu söyleyebilirmsiiniz?
Tabii ki efendim, özel mesajı oluşturuyorum.

Bugu özel mesajdan söyledim, bunun dışında herhangi bir yardıma ihitiyacınız olur ise iletişim bilgilerim: Skype minesonic.aerenn, TS3 TS3.Minesonic.COM ve email [email protected]

Son düzenleme: