MustafaMertBulut
MC.MAXCRAFT.AT
- En iyi cevaplar
- 0
Benim Faction Sunucum Var Hali Hazırda Ama SkyBlock Sunucularının daha Çok Tutulduğunu Görüyorum Hem Faction Hem Sky Block sunucusu Açsam Nası Olur Önerileri Alabilirmiyim ?
Alım Olmaz Büyük İhtimal Yine Kendi Ekibimden Adam Alırımskyblock bak sole olsn ne kırarsan kır envantere gelsn baslangıcta golem versn felan olsn kolay olsn kolay para kasalm skype varmı alım varsa
Sonra " Türkiye'de neden sunucular gelişmiyor " buyrun cevabı :sıkarım:skyblock bak sole olsn ne kırarsan kır envantere gelsn baslangıcta golem versn felan olsn kolay olsn kolay para kasalm skype varmı alım varsa
Çıvdıvıyovuuumskyblock bak sole olsn ne kırarsan kır envantere gelsn baslangıcta golem versn felan olsn kolay olsn kolay para kasalm skype varmı alım varsa
Hahaha :/ aynenyavSonra " Türkiye'de neden sunucular gelişmiyor " buyrun cevabı :sıkarım:
ne gibi mesela ? RPG filan hiç aram yokHahaha :/ aynenyav
He @mertbulut291 bak nedicem skyblock açmaya paran yetiyor ise skyblockdan vazgeçip yabancı sunucuları biraz gezip ordaki sunuculardan esinlenerek yeni bir sunucu açmayı denesen ?
Rpg yi kast etmedim zaten yabancı sunucularda biraz gezin farklı sunucular görücen mesela op factions falan var.ne gibi mesela ? RPG filan hiç aram yok![]()
Özelden Nerden Yabancı Server İp'si Bulabiliceğimi YazarmısınRpg yi kast etmedim zaten yabancı sunucularda biraz gezin farklı sunucular görücen mesela op factions falan var.