Skyblock server hakkında yardım

serhatke1

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar ben Serhatke1 emek skyblock serverleri açılmamasına başlandıktan sonra kendi kendime skyblock server kurma kararı aldım ama,bu kararı gerek bilgisizligimden gerek maddi yetersizliklerden açamadım ama o zamandan bu zamana kadar kendimi biraz geliştirdim ve maddi yöndende sıkıntı çekmiyorum o yüzden server açma kararını yine almış bulunmaktayım
Sizden tek istegim bana skyblock server kurmak için neler yapmam gerektigini ve nasıl daha cok oyuncuya itap edebilirim açıklarsanız sevinirim
imza: serhatke1:)

Wittchen

Can verdiğin bayrağın tabutuna sarılmış...
En iyi cevaplar
0
Dostum,altta yazanlar benim görüşlerim birçok kişi için farklı olabilir ↓

Sunucunuza özel bir ada türü oluşturmalısınız.
Kendinize özgü kasalar oluşturmalısınız.
İşini iyi bilen yetkililer almalısınız.
Belirli günlerde etkinlikler yapmalısınız.
Eğer pluginer tutarsanız,kendi paketi olmasını tavsiye ederim.

Bunlar benim görüşlerim,sunucunda başarılar dilerim.

serhatke1

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum,altta yazanlar benim görüşlerim birçok kişi için farklı olabilir ↓

Sunucunuza özel bir ada türü oluşturmalısınız.
Kendinize özgü kasalar oluşturmalısınız.
İşini iyi bilen yetkililer almalısınız.
Belirli günlerde etkinlikler yapmalısınız.
Eğer pluginer tutarsanız,kendi paketi olmasını tavsiye ederim.

Bunlar benim görüşlerim,sunucunda başarılar dilerim.
yorumunuz için teşekkür ederim tek kısıtlı alan plugin o alanı çözersem serveri ekim gibi açmayı bilanlıyorum

MrHero

Ölmedim
Emekli
En iyi cevaplar
0
yorumunuz için teşekkür ederim tek kısıtlı alan plugin o alanı çözersem serveri ekim gibi açmayı bilanlıyorum
Bende 2-3 kere sunucu açmıştım.Keşke Mayıs-Haziran gibi açsaydınız çünkü banada denk geldi.Okullar açık olduğu zaman online sayısı çok az oluyor veya hiç olmuyor.Bence paran boşa gitmesin.Eğer imkanın varsa 2018 Mayıs-Haziran gibi aç.

serhatke1

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende 2-3 kere sunucu açmıştım.Keşke Mayıs-Haziran gibi açsaydınız çünkü banada denk geldi.Okullar açık olduğu zaman online sayısı çok az oluyor veya hiç olmuyor.Bence paran boşa gitmesin.Eğer imkanın varsa 2018 Mayıs-Haziran gibi aç.
ekim kasım gibi açmak istemem sunucuyu açabilecekmiyimn onu denemek istiyorum başarabilirsem serveri 3 4 ay gibi açık tuttuktan sonra yazın açacagım serverin hazırlıklarına başlamaya düşünüyorum