Skyblock Server 'im İçin Spawn Alanı ( Map ) Arıyorum o.O

darkman1989

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Yeni Bir Skyblock Server Kuracağım da Bana Varsa Hazır Spawn Alanı Olan Bir Map Arıyorum.. İçinde Market, Yardım, Banka, Mob Alanı vs.. vs.. Olacak Bir Kaç Server 'de Görmüştüm Ücretsiz Bulmam Mümkün müdür Acaba? Yada Elinde Olan Varsa Benimle Paylaşabilir mi?

darkman1989

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çok Araştırdım Yazmadığım Şey Kalmadı Ama Maalesef Yok Bu Kadar Zor Bulunacağını Bilseydim Girişmezdim Böyle Bir İşe :( Google Yazıpta Bulmadığım Şey Yok Sanırdım ama Şu Bir Kaç Gün İçinde Öğrendim ki Google 'nin da Bulamadığı Şeyler Oluyormuş ve Bu Beni Çok Üzdü :(

darkman1989

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Denedim de Bir Yerden Sonra Sıkılıyor İnsan.. Şu An 2 Gündür Hazır Bir Spawn Mapı Üzerinde Çalışıyorum Market Yapıyorum ve Skyblock 'a Uygun Hale Getirmeye Çalışıyorum Yardım Etmek İsteyenler Beni Skype 'den Ekleyebilir Skype Adresim : muratkoklu19 Serverim ( Budur ) Yardımcı Olacak Arkadaşları Bekliyoree.. :)

Bir de Varsa Tanıdık Kurucu Ulaşabileceğim Bir Skype Adresi Verebilir misiniz? :)

Serverime Girip Spawn 'ı Dağıtan Kimse Allah Onun Belasını Versin, İki Yakası Bir Araya Gelmesin, En Çok Sevdiği Server 'de En Değerli Eşyası Çalınsın..