Skyblock server önerin

iMamiReyiZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar SkyBlock Server Öneririrmisiniz KareKafa Hariç Orda hiç bi halt yiyemiyoz

SkyCryde olmasın çok kötü hadi arkadaşlar serveri veya server bilen bana skyblock server önersin

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Adam Gibi Skyblock Sunucu Malesef Türk Sunucular İçinde Bulamazsın
Eğer Yabancı Dilin Varsa ( Bende Pek Olmadığından Oynamıyorum ) Yabancı Sunucular Var Şuana Kadar Açılmamış Türk Sunuculardan Kat Kat İyi Vote Sistemli Sunucular Falanda Bulursun Gayet Güzel Çoğu Market Dengesi Güzel Sunucular Var Bazıları Hard Bazıları Normal Ama Oynadığın Türk Sunucular Gibi Zevk Alamazsın Yabancı Dilin Yoksa Eğer Oynarım Diyorsan
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Gibi Sitelerde Gördüğün Çoğu Sunucuda SkyBlock Mevcut Hangisi Hoşuna Giderse Oynarsın
Ha Uyarayım Hepsinde İlk 10 Ada +5K Lvl :p

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
CraftRisenin çok güzel skyblok var yeni açıldı galiba diğer serverlerde zorlanmak istemiyorsan ideal bir yer gel oynayalım :)

iMamiReyiZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adam Gibi Skyblock Sunucu Malesef Türk Sunucular İçinde Bulamazsın
Eğer Yabancı Dilin Varsa ( Bende Pek Olmadığından Oynamıyorum ) Yabancı Sunucular Var Şuana Kadar Açılmamış Türk Sunuculardan Kat Kat İyi Vote Sistemli Sunucular Falanda Bulursun Gayet Güzel Çoğu Market Dengesi Güzel Sunucular Var Bazıları Hard Bazıları Normal Ama Oynadığın Türk Sunucular Gibi Zevk Alamazsın Yabancı Dilin Yoksa Eğer Oynarım Diyorsan

Gibi Sitelerde Gördüğün Çoğu Sunucuda SkyBlock Mevcut Hangisi Hoşuna Giderse Oynarsın
Ha Uyarayım Hepsinde İlk 10 Ada +5K Lvl :p
Türk istiyorum :D[DOUBLEPOST=1435267596,1435267559][/DOUBLEPOST]
CraftRisenin çok güzel skyblok var yeni açıldı galiba diğer serverlerde zorlanmak istemiyorsan ideal bir yer gel oynayalım :)
Türk sunucumu ? :D

Nigganetwork

Play.NiggaNetwork.Net !
En iyi cevaplar
0
Kardeşim benim serverim bulabileceğin en kaliteli skyblock sunucudusur sana temin ederim gel bir dene pişman olmayacaksın.

nigganetwork.nitrado.net

Nigga denmesinin amacı sadece gangster liğe özenmektir niggalerda kendi arasında birbirine hey nigga der bilirsiniz zaten. Irkçı demeyin sadece gırgırına konmuş bir isimdir.

KadirYLCN

♔ B O M ♔
En iyi cevaplar
1
Sunucumuzu Yeni Hub açtık

Play.CraftRion.Com

Burası HardCore Skyblock Hub'umuzda en cok tutulan sunucuda bu İstersen Gelebilirsin

Nigganetwork

Play.NiggaNetwork.Net !
En iyi cevaplar
0
Kardeşim benim serverim bulabileceğin en kaliteli skyblock sunucudusur sana temin ederim gel bir dene pişman olmayacaksın.

nigganetwork.nitrado.net

Nigga denmesinin amacı sadece gangster liğe özenmektir niggalerda kendi arasında birbirine hey nigga der bilirsiniz zaten. Irkçı demeyin sadece gırgırına konmuş bir isimdir.

Level kasmak çok zor değildir. Ama eğlencesi başkadır bir dene derim.[DOUBLEPOST=1438548327,1438547979][/DOUBLEPOST]Bu arada kardeşim Karekafa eski adminiyim generalCandy oranın eksiklerinden ibret alarak kurdum serveri orada kurucu arkadaşlarına vip falan veriyordu bende bıraktım o yüzden kendi serverimi açtım artık o serverdan bir cacık olmaz