anlayamadım wut hile ismimiwut ? adadan adam addan ?
wut un ne oldunu bilmonmu kardeş sen kaça gidonanlayamadım wut hile ismimi
1. Ingilizcede ne yazma nede konusma dilinde wut die bi kelime yoktur. 2. Arkadasin sorununa gelirsek skyblock plugininin 1.7.2 de olusan bi acigidir su ana kadar bir cozumu bulundugunu duymadim sandiklarinizi kitlemenizi tavsiye ederim ayrica sandiktan huni ile item calamassiniz lockette ile engellenmisdir illada calmak istiyorsaniz sandigin altina 2 ray koyup sandiga dogru hunili vagon itin o zmn itenler huniye dolcaktir. Iyi forumlarwut un ne oldunu bilmonmu kardeş sen kaça gidonwut what demek
aceba hzuniyle fln birlktemi yapıyolar bnde yapcamda ondan lazm1. Ingilizcede ne yazma nede konusma dilinde wut die bi kelime yoktur. 2. Arkadasin sorununa gelirsek skyblock plugininin 1.7.2 de olusan bi acigidir su ana kadar bir cozumu bulundugunu duymadim sandiklarinizi kitlemenizi tavsiye ederim ayrica sandiktan huni ile item calamassiniz lockette ile engellenmisdir illada calmak istiyorsaniz sandigin altina 2 ray koyup sandiga dogru hunili vagon itin o zmn itenler huniye dolcaktir. Iyi forumlar
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
wut die bir şey yok zaten cogu kişi wut yazio1. Ingilizcede ne yazma nede konusma dilinde wut die bi kelime yoktur. 2. Arkadasin sorununa gelirsek skyblock plugininin 1.7.2 de olusan bi acigidir su ana kadar bir cozumu bulundugunu duymadim sandiklarinizi kitlemenizi tavsiye ederim ayrica sandiktan huni ile item calamassiniz lockette ile engellenmisdir illada calmak istiyorsaniz sandigin altina 2 ray koyup sandiga dogru hunili vagon itin o zmn itenler huniye dolcaktir. Iyi forumlar
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi