Skyblock sorunlarım

bugrabozkurt1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1.)yere item atılmıyor heryerde atılmıyor ve alınmıyor
2.)islandworld plugininim var ama adalara birisini ekleyince şu yazıyor (Bu adaya birini ekliyemessin saten birisi var) diyor fakat kimse yok yeni hesap yeni ada

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar ,
Hazır SkyBlock Plugin Paketimi Kullanıyorsunuz ? Eğer Öyleyse 1. Sorununuz İçin Detaylı Konuşabiliriz
2. Sorununuz İçin İslandWorld Kullanmanızı Tavsiye Etmiyorum Çünkü Yani Daha Kullanışlı Ve Kullanımı Kolay Pluginler Mevcut Örnek Olarak " ASkyBlock " Plugini Hem Güncel Hemde Ücretsiz Olarak Sitesinden İndirebilirsin Eğer Oyuncu Var İse Sunucunda Tavsiye Etmiyorum Yani Bakımdaysanız Bunu Yapın .
İyi Forumlar

EdwardWiles

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Muhtemelen oyuncularda perm eksikliği vardır. Bunu indirip düzeltebilirsiniz. İnternette biraz araştırma yaparak Group Manager pluginini öğrenmenizi tavsiye ederim. http://forum.gamer.com.tr/konu/hazir-group-manager.177067/

Not: Ben bu dosyanın garantisini vermiyorum. Yani indirdiğinizde oluşabilecek her türlü sorumluluk size aittir.

Dosya çalışmaz ise GroupManager > worlds > world > groups.yml dosyasını aldıktan sonra yeni bir groupmanager yükleyin. Yeni yüklediğiniz pluginin oluşturacağı klasöre groups.yml belgesini atın.

Son düzenleme: