Skyblock Sorunu

SeRoi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet Arkadaşlar Serverimize Skyblock Kurduk Ama Bir Adada herkes Block Kırıp Koyabiliyor Cözümünü Bilen Arkadaşlar Yorum Yaparsanız Sevinirim[DOUBLEPOST=1400504279,1400450619][/DOUBLEPOST]Beyler Hayrına Bilen Biri Yardım Edebilirmi

Pumprun

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba sorunun cozumu icin groupmanager gir skyworlde gir ve default buildi false yap sorun cozulur

DonduranAtes

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba sorunun cozumu icin groupmanager gir skyworlde gir ve default buildi false yap sorun cozulur
arkadaşın group manager kullandıgını nerden biliyorsun ? belki farklı bir perm plugini kullanıyor ? ayrıca yanlış hatırlamıyorsam anlattığın şey komple buildi engeller. yanı ben kendi adamdada build yapamam.

Skyblockun configinde world guard özelliğini true yap

Pumprun

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşın group manager kullandıgını nerden biliyorsun ? belki farklı bir perm plugini kullanıyor ? ayrıca yanlış hatırlamıyorsam anlattığın şey komple buildi engeller. yanı ben kendi adamdada build yapamam.

Skyblockun configinde world guard özelliğini true yap
Benm swde bole ve herkes kirabiliyor kendi adasini ??

Pumprun

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yaptıgın şeyi bilmiuyorsun ozaman, sen genel olarak buildi kapatmışsın. Hadi diyelim group managerin bir özelligi var istediğin şeyi yapıyor, arkadaşın group manager kullandıgını ne biliyorsun ?
Yanlis solemis olabilirim ama sizin sunucunuzdaki pluginleri IRFN kendisimi yaziyor ?

Pumprun

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bazi sorularim olucakta burdan sorulmaz bu forumda mesaj yollama felan varmi .d