SkyBlock Spawn 1.7.X

FirstSurvival

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar SkyBlock Map Yapmaya Çaliştim Daha BETA Surumunde Eksikleri Soylermisiniz.
Yapan: AhmetColak

SİZCE NASİL ARKADASLAR EKSİKLERİ YAZARMİSİNİZ ALT KATMANDAKİ CİMENLER GİTCEK

AnadoluSky.Nitrado.Net -> SkyBlock Serverim

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sayın kardeşim bence bu şey neyse artık kullanma dalga geçerler.
yani emeğine sağlık ama cidden keşke alıntı filan yapsaydın ama map yapmasaydın be güzel kardeşim bir insanın hiçmi yeteneği olmaz. :D

ByDeichor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok düzenli olduğu için doğal bir yapıt olmamış. Düzenliden kastım tüm blokları eşit sayıda tamamen simetri yapmanız yapıtı çok yapay yapar.

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Hep aynı blokları kullanma, yaptığın yapıyın şeklini tasarımını değiştir, başka skyblock spawn maplarını incelersen senin için faydalı olabilir.

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
yani emeğine sağlık ama cidden keşke alıntı filan yapsaydın ama map yapmasaydın be güzel kardeşim bir insanın hiçmi yeteneği olmaz. :D
Dediklerine katılmıyorum tabikide senden iyi değil buildim :) ama şöyle yapamazmı mesela o 4 tarafdaki şeylerin tabanlarını silip doğal bi adayı onların üstüne eklesene o tahtalar adayı çevreleyen şeyler olabilir bence.

ZeYus0308

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer sunucusunun reklamında alıntı bir harita görseydinde "map alıntı zaten artık her server alıntı yapıyor kimse emek vermiyor" diye bir yorum atacağından eminim :)

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0
Spawn hakkındaki düşüncelerim: emek vermişsin PMC'den map indirmekten iyidir ama biri kalkıp //set glwstone /walls 155,17,glass,glowstone ile bir alan yaparsa internetten hazır harita indirmesi daha mantıklı :/ Neyse pes etme devam... bu arada daha fazla çeşit kulanmalısın ve birazda detay eklemeye çalış desenler filan yap