Skyblock Spawn

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hepinize Selamlar Olsun
Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun.
Şöyle ki can sıkıntısıyla yaptığım bir skyblock spawnı göstermek istedim. ( ekleyeceğim şeyler var )
Sağ taraf /warp bilgi olur diye düşündüm

Sol taraf kırmızılı yer /warp zararlımob ( düzenleme yapıcam )

Sağ taraf /warp pasifmob
Tam altım Market ( Küçük gibi görünebilir ama o kadar küçük değil skyblock marketinin alabileceği kadar yere sahip )

Kuş Bakışı

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kel bi amcayı kitap okurken yapmaya çalıştım :D olmuşmu ?

şimdi farkettim koltuğun arkasını yapmamışım :D

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şahsen beğenmedim ama kendini geliştirmen gerek hemde acilen.(Bu yorum kötülemek amaçlı değildir.Çok fazla eksiğin var ondan böyle yazdım)
2/10
Ha birde seninde mevlid kandilin mübarek olsun :)

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
eksiğimin olduğunu farkındayım dediğim gibi amacım ortaya bi şaheser çıkartmak değildi eğlence amaçlı yaptım :)

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Map olarak yorumlamayacağım ama bunu , yapı olarak yorumlayacağım

1.si çok düz bir alan ada havası vermeye çalıştığın ortada ama olamamış eğim versen güzel olabilirdi. Aşağıya doğru inen sivri uçlu adalar süper olabilir.

2. Başlangıç yani spawn noktasında ki üstüne yapmaya çalıştın kubbe yada "Küb" şekli olmamış onun yerine sphere komutunun yarısı ile güzel kubbe yapabilirdin. -//hcyl komutunu ile o sulu alanda anlamsızlıkları taşıyor. yine içeri doğru bir eğim yapmaktan aciz kalınmış.

3. Treforum alanında ki :) o saçmalığı inatla devam ediliyor, kemik tozu ile yapmayın o çiçeklendirmeyi ve mc de bu kadar düz bir alan olmaz. Düzlük alanı yerine göre yapacaksınız. -/tree komutu bile kullanılmamış :) onun yerine ağaç ekip büyütülmüş ağaçlar. :)

4. Buildler konusunda yapıların cidden vasat denecek kadar kötü :) " yanlış anlama sana bunları diyorum ki daha iyisini yapacağına inanıyorum... "

5. Yollar ise gereğinden fazla düz ve ileri hiç eğim olmadan dikleşen merdivenler yapının çarpıcılığını bozmuş bir durumda.

6. Işık taşları :) Ah ah ah... o ışık taşları yok mu bende yeni builderliğe başadığım da iyi geliyordu şimdi ise ne kadar gereksiz bir blok olduğunu öğrendim.

7. Heykelini beğendim ama oda tatlı ama sendne muazzam derecede şeyler beklemiyorum ama hiç değilse diğer yerlere de yapsaydın da yalnız bırakmasaydın.

8. MobSpawn ları için yaptıgın alan neden köşelerde koruma yok eğer , yapını böyle yapmak istiyorsan oda senin seçeneğin sonuçta. ama öyle küçük alanlara düz bir alan yapman sakıncalı daha uzak bir alan seçip daha iyi block seçimleri ile daha güzel şeyler ortaya çıkabilirdi.

9.Bir duyuru alanı zannediyorum oradaki bir alanı ama gereksizler, olarak görüyorum ama onu doğal bırakıp bir alan yapsaydınız eğer daha hoş olabilirmiş. benim diyeceklerim bu kadar.

10. Diyeceklerim bu kadar teşekkürler. :) Umarım kırıp üzülme olmamıştır ellerine sağlık geliştirmen dileği ile.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Map olarak yorumlamayacağım ama bunu , yapı olarak yorumlayacağım

1.si çok düz bir alan ada havası vermeye çalıştığın ortada ama olamamış eğim versen güzel olabilirdi. Aşağıya doğru inen sivri uçlu adalar süper olabilir.

2. Başlangıç yani spawn noktasında ki üstüne yapmaya çalıştın kubbe yada "Küb" şekli olmamış onun yerine sphere komutunun yarısı ile güzel kubbe yapabilirdin. -//hcyl komutunu ile o sulu alanda anlamsızlıkları taşıyor. yine içeri doğru bir eğim yapmaktan aciz kalınmış.

3. Treforum alanında ki :) o saçmalığı inatla devam ediliyor, kemik tozu ile yapmayın o çiçeklendirmeyi ve mc de bu kadar düz bir alan olmaz. Düzlük alanı yerine göre yapacaksınız. -/tree komutu bile kullanılmamış :) onun yerine ağaç ekip büyütülmüş ağaçlar. :)

4. Buildler konusunda yapıların cidden vasat denecek kadar kötü :) " yanlış anlama sana bunları diyorum ki daha iyisini yapacağına inanıyorum... "

5. Yollar ise gereğinden fazla düz ve ileri hiç eğim olmadan dikleşen merdivenler yapının çarpıcılığını bozmuş bir durumda.

6. Işık taşları :) Ah ah ah... o ışık taşları yok mu bende yeni builderliğe başadığım da iyi geliyordu şimdi ise ne kadar gereksiz bir blok olduğunu öğrendim.

7. Heykelini beğendim ama oda tatlı ama sendne muazzam derecede şeyler beklemiyorum ama hiç değilse diğer yerlere de yapsaydın da yalnız bırakmasaydın.

8. MobSpawn ları için yaptıgın alan neden köşelerde koruma yok eğer , yapını böyle yapmak istiyorsan oda senin seçeneğin sonuçta. ama öyle küçük alanlara düz bir alan yapman sakıncalı daha uzak bir alan seçip daha iyi block seçimleri ile daha güzel şeyler ortaya çıkabilirdi.

9.Bir duyuru alanı zannediyorum oradaki bir alanı ama gereksizler, olarak görüyorum ama onu doğal bırakıp bir alan yapsaydınız eğer daha hoş olabilirmiş. benim diyeceklerim bu kadar.

10. Diyeceklerim bu kadar teşekkürler. :) Umarım kırıp üzülme olmamıştır ellerine sağlık geliştirmen dileği ile.
dediklerinizde haklısınız itiraz yok^_^
kırılıp üzülmedim merak etmeyin :D
Bu arada ağaçları /tree ile yaptım kemik tozu diğil :D :D ( şakasına diyorum )
Aslında aklıma ilk başta farklı bir şey gelmişti o da şu idi. Ortadaki spawn kısmını 4 adet heykel diz çökmüş bir şekilde tutmalarıydı ve etrafa az çok kale içi köy gibi bi tip vermekti fikrim ama daha sonra bu oldu :D
O zararlı mob kısmının kapısını oyuncuların rahatça girebileceği ve çıkabileceği ama yaratıkların çıkamayacağı nitelikte oluşturdum :)
@Dpelqpleq kardeş haklısın :D hatta bayağı haklısın :D
Dediğim gibi henüz tamamen bitirmiş değilim ekleyeceğim çok şey var. Burada paylaşmamın ana sebebi zaten ne kadar eksiğim var diye görüp zamanla daha iyi bir builder olabilmek
Not: Allah kahretsin, lanet olası adam sen yapı yapma gibi yorumlar dışında map ile ilgili tüm fikirleri almak isterim

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni Başladıysan Güzel,Ama Uzun Zamandır Builde Uğraşıyorum Dersen Yani Kendini Geliştirmelisin Derim.Ada Flat World Parçası Gibi Olmamış.Sana Tavsiyem En Azından "Kare" Değilde "Daire" ye Benzesin.Alt Kısmı Olmasa Bile Daha İyi Durur.

Seninkide Mübarek Olsun.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni Başladıysan Güzel,Ama Uzun Zamandır Builde Uğraşıyorum Dersen Yani Kendini Geliştirmelisin Derim.Ada Flat World Parçası Gibi Olmamış.Sana Tavsiyem En Azından "Kare" Değilde "Daire" ye Benzesin.Alt Kısmı Olmasa Bile Daha İyi Durur.

Seninkide Mübarek Olsun.
Öncelikle yorumun için teşekkürler :)
3 yıl civarı mc oynuyorum ancak build işi için yeniyim diyebiliriz :)