Skyblock Sunucularında AFK İken Taş Kazma [Fareye Kitap Koyma Değil]

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar,

Bildiğiniz üzere benim gibi skyblock hastaları aranızda çoktur ve bir çoğunuz ders çalışırken, kitap okurken, televizyon izlerken ve ya bir iş yaparken kısacası AFK iken oyunu açık bırakıp farenin üstüne katı ve ağır bir kitap koyanlar olmuştur fakat bunu artık yapmaya gerek yok yani ek tuşları olan Logitech klavye ve ya fare kullananlar için gerek yok.

Yapımı çok basit
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
isimli program gerek bu programı yalnızca Logitech klavye ve ya mouse olanlar kullanabilir bu yazılıma giriyoruz sonrası resimli anlatım.

1. Fotoğraf: Tuş takımlarını seçelim benim Logitech G103'üm var hangi klavyeyi kullanırsanız o bölümü seçin.

2. Fotoğraf: Belirttiğim yeni komut oluştura basıyoruz.

3. Fotoğraf: Çıkan ekrandan "Çoklu Tuş" seçiyoruz.

4. Fotoğraf: Tuş Vuruşları isminde siyah bir kutucuğun içerisine sağ tıklayıp Fare Olayı Ekle => Sol Düğme => Yukarı seçiyoruz.

5. Fotoğraf: Sonra aynı yere gelip bu sefer Aşağı seçeneğine basıyoruz.

6. Fotoğraf: Tuşun adını giriyoruz.

7. Fotoğraf: Tekrarlama Seçeneğini Geçiş Yap diye adlandırıyoruz.

8. Fotoğraf : Tamam deyip çıktıktan sonra eklediğimiz tuşu herhangi bir seçeneğe atıyoruz.

Şimdi gelelim diğer yere ben fotoğrafta bu sistemi G6 ya atamıştım oyundada taşın olduğu yere doğru bakıp g6 tuşuna bastığımda otomatik kıracaktır fakat tekrar g6 tuşuna basıldığında kazma durmuyor durdurmanın yolu çok basit oyunda iken ESC ye basıyoruz sonra fareyi hareket ettirmeden 1 saniye bekledikten sonra g6 tuşuna basıyoruz ve esc ye basıp oyuna dönebiliriz oyuna döndüğümüzde kazma taşı kırmayı bırakmış olacaktır.

Lütfen beğenmeyi unutmayın sizin için 8 fotoğrafı upload ettim.
NOT: Bunu bilmeyen yoktur diye yorumlar atmayın 100 Logitech kullanan kişiden en az 40 ı bilmiyordur.

MeiffHN

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Gerçekten güzel bi çözüm bununla pek çok şey yapılabilir ama makro işini fazla desteklemem haksızlık olarak görüyorum açıkçası. Tabii isteyen kullanır. Farem ve klavyem şunlar Klavyem Logitech G710+ Farem Logitech g600 ama yapmamayı tercih ederim :) PvP de kullananlarda var bu arada benden size tüyo.

death1369

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu konu ile ilgili en iyi hile huzuni :D nuker aç kırıktaşa sag tıkla o kadar
GG easy

M

MUHDE

Ziyaretçi
İlk olarak mayıngırafttan başka sadece 2 tane açık olan şey kalsın program olarak sonra o programları bir köşeye alın ekranın tam ortasını boş bırakın sadece masaüstü kalsın sonra minecrafttı full screen yapın sonra aynı anda sağ ve f11 e tıklayın //F11 e biraz önce basmaya çalışın// sonra minecraft full screenden çıkmaya çalıştığı için ekran çözünürlüğü tekrar default olana ayarlanacaktır o arada masaüstüne sağ tıklamış oluyorsunuz böylece imleç minecraft yerine explorer.exe ye tıklıyor bu sayede normal yollar ile sağlanmamış bir şekilde imleç i minecrafttan dışarı çıkartıyorsunuz sonra minecraft nerede bu imleç derken sürekli sağ tıklıyor imleç minecrafttan çıkar iken aynı anda sağ tıklandığı için :(
Böylece mutlu mutlu browserinizde takılıyorsunuz arkada mayıngıraft açık browserde hentaü mis :(

//Gerekenler//
Optifine nin ayarlarından others bölümünde full screen modeyi default ekran çözünürlüğünden başka birşeye almak
Eğer blok kırmak istiyorsanız blok kırmayı sağ tıka bindlemek veya neyi yapmak istiyorsanız
//Gerekenler//

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İlk olarak mayıngırafttan başka sadece 2 tane açık olan şey kalsın program olarak sonra o programları bir köşeye alın ekranın tam ortasını boş bırakın sadece masaüstü kalsın sonra minecrafttı full screen yapın sonra aynı anda sağ ve f11 e tıklayın //F11 e biraz önce basmaya çalışın// sonra minecraft full screenden çıkmaya çalıştığı için ekran çözünürlüğü tekrar default olana ayarlanacaktır o arada masaüstüne sağ tıklamış oluyorsunuz böylece imleç minecraft yerine explorer.exe ye tıklıyor bu sayede normal yollar ile sağlanmamış bir şekilde imleç i minecrafttan dışarı çıkartıyorsunuz sonra minecraft nerede bu imleç derken sürekli sağ tıklıyor imleç minecrafttan çıkar iken aynı anda sağ tıklandığı için :(
Böylece mutlu mutlu browserinizde takılıyorsunuz arkada mayıngıraft açık browserde hentaü mis :(

//Gerekenler//
Optifine nin ayarlarından others bölümünde full screen modeyi default ekran çözünürlüğünden başka birşeye almak
Eğer blok kırmak istiyorsanız blok kırmayı sağ tıka bindlemek veya neyi yapmak istiyorsanız
//Gerekenler//
Benim yaptığım:
Tam ekrandan çıkınca Windows tuşuna basıyorum (win8). Sonra tekrar basıyorum masasütüne dönüyor tekrar aşağıya alıyorum bu daha kısa :)
Hile açtıysam başlamadan önce F3+P yapıyorum yanlış hatırlamıyorsam bunu yapınca ALT+TAB yaptığında oyun pause olmuyor yani ESC ye basıncaki ekran gelmiyor. Sonra gerekenleri yapıp alt+tab yapıyorum :)

death1369

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Benim yaptığım:
Tam ekrandan çıkınca Windows tuşuna basıyorum (win8). Sonra tekrar basıyorum masasütüne dönüyor tekrar aşağıya alıyorum bu daha kısa :)
Hile açtıysam başlamadan önce F3+P yapıyorum yanlış hatırlamıyorsam bunu yapınca ALT+TAB yaptığında oyun pause olmuyor yani ESC ye basıncaki ekran gelmiyor. Sonra gerekenleri yapıp alt+tab yapıyorum :)
peki ya blok geç cıkarsa herseyi berbad eder buna güvenemessin :)