Skyblock - Survival - Prison

Ne tür sunucu açılmalı

• Prison

• Survival

• Skyblock

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

CeapLinCess

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ...

Yakin bir zamanda server acmayi dusunuyoruz bugun de pluginlerini yapicaktim ama son anda bir karar deistirdik sizce hangi sunucu seklini acalim ?

Daha cok hangisi tutar sizce ?

1-)Prison
2-)Survival
3-)Skyblock

Benim tercihim prison ama turkiyede tutarmi diye suphelerim var sizde bir yardimci olursaniz ve oylarsaniz sevinirim ...

Not: telefondan yaziyorum konu yeri yanlis - yazim yanlisi varsa soyleyin degistireyim ...

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Survival Piyasası Fazla Sıktı Artık Kendini Survival SUnucusu Diye Geçindirip Yom Timberdir Yok Vip Kitleridir Yok Faction Sunucudan Daha Büyük Marketleridir Falan İyice Baymaya Başladı Survival Girişmeni Tavsiye Etmem
SkyBlock Açacaksan Özenmen Lazım Hazır Paketlerden Bir Farkın Olup Mapın Market ve Fiyat Uyumun Olup Farklı Eklentilerle Güzel Sistemli Bir Sunucu Olursa Tutabilir Tabi SkyBlock Sunucuları Tutturmak Biraz Zor Oluyor İlk 2-3 Hafta Hatta 1 Ay 10 Kişiyle Gidiyorsun O Haftalarda Oyuncu Çekemezsen Sunucu Tutmuyor İlk Başlarda Reklamsız Çekmen Zaten Çok Zor Hub Sunucu Olmadığın Sürece
Prison Sunucu Eğer Normal Tahta Baltayla Başlatılan Sunuculardan Olursa Türk Kitleyi Fazla Sıkar Eğer Yabancı Sunucularda Çok Fazla Tutulan Tür OP Prison Açarsan ( Yani Verim 5 - 10 Arası Birşeyle Başlayıp Belirli Sistemlerle Daha Yükseğini Elde Ettiğin Viplerde Olan İtemleride Zor Olsada Belirli Şekilde Kazanabildiğin Sistem ) Gayet Güzel Olabilir Bunada Mapını Uyduruk Olmaz A-Z Ve Free Rankları Olur Birkaç Güzel Sistemle Açılırsa Tabi Pvp Sistemide Oluyor Bu Sunucularda Lapisli Factionlardan Çok Daha Fazla Oyunu Çekeceğine Eminim Birde Clam Sistemi Tarzı bir şey Getirirsen Tam Türk Kitlelik Olur Lapisli Sunucuları Batışa Sürükleyebilir :p

Goktug14

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Faction sıktı artık.Survival piyasası hayvan gibi birçok server var.Prison çok az ama Türkler sevmez tahta aletlerle başlamayı @umut_ arkadaşın dediği gibi OP Prisom açarsan tutar diğerlerinde daha fazla daha güzel item olsada elindeki item survivalda kasılamazsa oyuncunun hoşuna gider kendini Vip veya kurucu gibi hisseder :S Sen Prison aç ama OP Prison

CeapLinCess

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende oyle birsey istiyorum artik lapis kalksi. Artik :) suan skyblock yapmaya basladik pluginler konusu extradan 3 4 ozellikyapicaz ve cok degisij birset olucagina eminiz eger titarsa birde prison acicaz ki tutmasi muhtwmel suan ekibimiz mapi yapmaya basladi 0 dan hersey cok guzel olucak bununla beraber pluginlerde ayatlaniyor ve degisik ozellikler eklenicek haydi hayirlisi , prisonda eger tahta itemlede baslatmazsak bilgisayati kasabilecek cok kosi var yani mesela enchantlar cok iyi olur ilerleyen zamnalarda bundan dolayi bilgisayarlarda kasma yapabilir simdilik onu askiya aldik once skyblocku yerine oturtalm sonrasina allah kerim bakalim . Belki ilerleyen zamanlarda prisonda acmayip 2009 daki faction sunuculardan acabiliriz bu lapissiz olan v.s viplerde p 2 olan felan o da iyi olur gibi

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Konu yeri yanlış da beni kastediyor olmalı :D
Ve evet konu yeri yanlış.
Önerime gelirsek ;
RPG tarzı sunucular aç.Ama değişiklik olsun.Yani kimsenin fazla açmadığı ama oyuncuların isteyebileceği bir şey düşün.Prison gibi

CeapLinCess

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu yeri ve yazim hatalarindan dolayi tekrardan ozur diliyorum suan telefonda oldugum icin bir yanlidlk oluyr[DOUBLEPOST=1436353412,1436353324][/DOUBLEPOST]Bir ipucu vereyim sizce nasil olur skyblockla prisondali bagzi pluginleri birlestirince sizcr nasil birdey ortaya cikar ? Mesela o rutbeyi skyblocka getirdek hicde fena olmaz gibi ?

Goktug14

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu yeri ve yazim hatalarindan dolayi tekrardan ozur diliyorum suan telefonda oldugum icin bir yanlidlk oluyr[DOUBLEPOST=1436353412,1436353324][/DOUBLEPOST]Bir ipucu vereyim sizce nasil olur skyblockla prisondali bagzi pluginleri birlestirince sizcr nasil birdey ortaya cikar ? Mesela o rutbeyi skyblocka getirdek hicde fena olmaz gibi ?
Azcık yaratıcı olmak gerek.Rpg açsan 1-2 ayda biter.Lapisli fekşın sunucu açsan fuller.Survival açsan çöker.Prison açsan çok açılmadığından Prof.Dr Goktuk14 eleştiri yapamıyor.

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Survival Piyasası Fazla Sıktı Artık Kendini Survival SUnucusu Diye Geçindirip Yom Timberdir Yok Vip Kitleridir Yok Faction Sunucudan Daha Büyük Marketleridir Falan İyice Baymaya Başladı Survival Girişmeni Tavsiye Etmem
SkyBlock Açacaksan Özenmen Lazım Hazır Paketlerden Bir Farkın Olup Mapın Market ve Fiyat Uyumun Olup Farklı Eklentilerle Güzel Sistemli Bir Sunucu Olursa Tutabilir Tabi SkyBlock Sunucuları Tutturmak Biraz Zor Oluyor İlk 2-3 Hafta Hatta 1 Ay 10 Kişiyle Gidiyorsun O Haftalarda Oyuncu Çekemezsen Sunucu Tutmuyor İlk Başlarda Reklamsız Çekmen Zaten Çok Zor Hub Sunucu Olmadığın Sürece
Prison Sunucu Eğer Normal Tahta Baltayla Başlatılan Sunuculardan Olursa Türk Kitleyi Fazla Sıkar Eğer Yabancı Sunucularda Çok Fazla Tutulan Tür OP Prison Açarsan ( Yani Verim 5 - 10 Arası Birşeyle Başlayıp Belirli Sistemlerle Daha Yükseğini Elde Ettiğin Viplerde Olan İtemleride Zor Olsada Belirli Şekilde Kazanabildiğin Sistem ) Gayet Güzel Olabilir Bunada Mapını Uyduruk Olmaz A-Z Ve Free Rankları Olur Birkaç Güzel Sistemle Açılırsa Tabi Pvp Sistemide Oluyor Bu Sunucularda Lapisli Factionlardan Çok Daha Fazla Oyunu Çekeceğine Eminim Birde Clam Sistemi Tarzı bir şey Getirirsen Tam Türk Kitlelik Olur Lapisli Sunucuları Batışa Sürükleyebilir :p
Prison için Türkiye de fazla bağış olacağını sanmıyorum .

Pek güzel olmaz bence. Millet Skyblcokun amacını unutup ben en büyük olcam ben en büyük olcam kafasında olur hep.