Skyblocka Yeni Başladım Yardım Edin !!!

DeathRainerMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Skyblocka Yeni Başladım Nasıl Kolay Gelişirim Skypeli Ortak Aranır Bilgili Nasıl Gelişirim Hangi Bloklar Ne Kadar Level Verir Taktikler Ne Belirtirseniz Sevinirim...

mhakanki

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
skblock dediğin şey bir adada başlar. birde spaw noktan vardır bazı warplar. adanda ne yaparsın en önce su ve lav ile bi kırıktaş makinası yapman lazım. her şeyi değerlendirmen lazım. zemini taş yada tahta yerine basamaktan yapman lazım. hem malzemeden tasarruf hemde yarım basamakta mob doğmaz. böyle böyle yürüyeceksin. biraz neler yaptığını anlatsan daha net bilgi vereceğiz ama :(

Barisoncu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Skyblock ta ./is komutu ile başlarsın. Adanda ilk yapman gereken sınırsız su ve kırıktaş makinesidir. Ortadaki ağacı kırıp çalışma masası , tahta kazma yapıp kırıktaş kazıp ve sornadan taş kazma yap Adanı taş tuğladan yap kırıktaş ve tahtadan sakın yapma hiç level vermiyor
Taş tuğla 16 tanesi 1 level veriyor eğer Vip isen veya Vip adasında oynuyorsan dia gold Iron gibi değerli bloklrdan yap Adanı

mhakanki

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Normal yapacan en iyi şey taş tuğla ile zemini döşemek. Çok çok ilerde demir yada elmas blok kullanırsın. En önemli şey demir golem farmı yapmak. Neden dersen demir blokla yapacN dekorasyon leveli fırlatır. Bir o kadar önemlisi ise normal mob trap yap çünkü markette çürük et ok ip gibi şeyleri satar para kasarsın. Paraylada gelsin elmaslar zümrütler. Şimdilik bi bAşla bunlarla. Serverlerimden biriskyblok server sahibiyim skyblokla ilgili sana tavsiyelerim çok olur yeterki sen hevesli ol

mhakanki

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birde ada görevlerini ihmal etme sakın. Sırası değil ama skime farmı kakoo çekirdeği farmı vb.. Yeterki allah bi yürü ya kulum desin :) kimse tutamaz seni

mhakanki

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İp vermim burda. Dost var biliyoz, dost varsa düşmanda vardır:)) skype mhakanki Nickimle aynı

Monatrax

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Mesajlara toplu bir şekilde cevap verirsen sevinirim Çoklu cevap seçeneğinden bunu yapabilirsin böyle cevap vermen spam oluyor