Skyblock'tan sonra harita sorunu

BHgg

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben BHgg.Forumda yeniyim en sonunda konu açmayı buldum :D.Diğer bilgisayarıma minecraft yükleyeyim dedimm.Ekran kartı yok herhalde oyun açıyor ama kasıyordu.skyblock yaptım artık çok kasmadı.Oynadım pc yi kapattım yarın tekrar girdim(yani bugün :D ).Oyun wall hack gibi madenler falan gözüküyor.Bir türlü düzeltemedim. (konuyu uzattım farkındayım umarım anlamıssınızdır :D ) Sorunun fotosu :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
resmi koyamadıysam link :D
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Büyük ihtimal ekran kartından kaynaklanan bir problem olabilir.

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Konu yeri yanlış.
doğru yer neresi?
BHgg bilgisayar özelliklerini yazarmısın erkran kartı içlemci ram vs.
sen yazana kadar gecici birkaç çözüm söyleyeyim .minecraftı sil tekrar yükle(haritayı feln yedeklemeyi unutma) birde ekran kartını kendi sitesinden güncelle

BHgg

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
doğru yer neresi?
BHgg bilgisayar özelliklerini yazarmısın erkran kartı içlemci ram vs.
sen yazana kadar gecici birkaç çözüm söyleyeyim .minecraftı sil tekrar yükle(haritayı feln yedeklemeyi unutma) birde ekran kartını kendi sitesinden güncelle
Beyler laptop daydım yazdıklarınızı görmemişim bu bilgisayar xp ve özelikker nerde bilmiyorum :D minecraft dün iyi çalışıyoordu bugün ise optifine yükledim 1.5.2 oyun çoktü sildim tekrar indirdim .minecraft ı yine aynı sorun (bide aygıt yöneticisin de görüntü bağlaştırıcılarını kurcalamıştım sorun ondan olabilirmi :( )[DOUBLEPOST=1436882232,1436881584][/DOUBLEPOST]Beyler sorunu kendim çözdüm görüntü özelliklerinden renk kalitesini 16 bit e ayarladım ve sorun gitti :D