Skydaz Modları

İşinize Yaradamı? Yaradıysa Lütfen teşekkür ediniz

• Evet

Kullanılan: 3 60.0%
  • Hayır

Kullanılan: 2 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

RODMOON

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar merhaba,
size çeşitli minecraft modları vericeğim,
bunlar oyunu güzelleştiren modlardır.
skydaz installer ların özelliği exe formatında olmasadır ve kolayca yüklenebilmesidir.
ilk olarak smart move sizin gerçek hayatta yapabileceğiniz haraketleri yapmanızı sağlar:
LİNK:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Şimdi ise güzel bir silah modu olan warfield 3 :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Devamını diğer konularımda ekleyeceğim.
lütfen bir teşekkürü eksik etmeyiniz.

RODMOON

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kusra Bakma Denememiştim warfield'ı çünkü benim bilgisayarın ramı az.

Cromedal

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle teşekkürler :) Bir süredir ben de Skydaz kullanıyorum. Hem dertsiz hem de hızlı :) Ama sıkıntı çektiğim bir konu var : birden çok Skydaz modu (Skydaz yoluyla yüklenen modlar yani.) birlikte çalışamıyorlar. Oyuna girdiğimde ''Mods'' adlı bir kısım oluşuyor. Burada da ModLoader ve yüklediğimiz modların isimleri var. Çakışmamaları için istediğimiz modu mu seçmeliyiz burdan ? Çünkü oyuna 2 mod birlikte hiç giremiyorum. Birçok mod ile giriliyorsa anlatırmısınız ? Şimdiden teşekkürler :hihi:

RODMOON

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cromedal Merhaba özür dilerim şimdi gördüm mesajını,
normalde birkaç tane mod birlikte indirilebilir,
mesela bende gulliver modu varken aynı anda THX helicopter modunu kullanabiliyorum.
O yüzden google da araştırma yaparsan daha iyi yanıtlar bulabilirsin
yorumun için teşekkürler.

Cromedal

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cromedal Merhaba özür dilerim şimdi gördüm mesajını,
normalde birkaç tane mod birlikte indirilebilir,
mesela bende gulliver modu varken aynı anda THX helicopter modunu kullanabiliyorum.
O yüzden google da araştırma yaparsan daha iyi yanıtlar bulabilirsin
yorumun için teşekkürler.
Önemli Değil :) Konu üzerinde iyi bir araştırma yaptım ve çakışmadığı sürece sınırsız mod yüklenebileceğini öğrendim. Ancak hangi modlar çakışır emin değilim. :D

EmreKLC

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önemli Değil :) Konu üzerinde iyi bir araştırma yaptım ve çakışmadığı sürece sınırsız mod yüklenebileceğini öğrendim. Ancak hangi modlar çakışır emin değilim. :D
Bende Aynı Şekilde Kullanıyorum 6 7 mod var hepsi ayn anda çalışıyor bi sıkıntı yok tek yapman gereken çakışmamaları için too many items denen şeyi en son kurman bu kadar basit :) :)

Kullandıklarım :

Insta House
Craftable Spawners
Damage Indicators
Craft Guide
Inventory Tweaks
Too Many Items

Hiç birinde bi çakışma yok :) :)

Cromedal

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende Aynı Şekilde Kullanıyorum 6 7 mod var hepsi ayn anda çalışıyor bi sıkıntı yok tek yapman gereken çakışmamaları için too many items denen şeyi en son kurman bu kadar basit :) :)

Kullandıklarım :

Insta House
Craftable Spawners
Damage Indicators
Craft Guide
Inventory Tweaks
Too Many Items

Hiç birinde bi çakışma yok :) :)

Too Many'yi en son kurmam gerektiğini bilmiyordum :) Çook çook saol

EmreKLC

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Too Many'yi en son kurmam gerektiğini bilmiyordum :) Çook çook saol
Önemli Değil ama dikkat et ginede back up al her mod kurduğunda bende 3 4 kere baştan yüklemek zorunda kaldım minecraft.jar ı ondan sonra bide böle denim dedim böle oldu sendeki mod lar olayı değiştire bilir sen back up almayı ihmal etmeden yap nolur nolmaz :)

blofik

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
emre klc öyle deil ben too many kullanmıyorum ama 16 modum var çakışmıyor too many yi kurmadan optifine kurarsan
hem kasmaz fps sen 29 a kolayca yükselebilir ve çakışmaz texture packlerin için mcpatcher kullanmana gerek yok

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Yedekleme konusunda kesinlikle haklısınız. Ama bunun yanısıra çakışmalara modların gereksinimleri de sebep olabilir, mesela domates modunu kurmak için ModLoader, kabak modunu yüklemek içinse Forge gerekiyordur. :)