Skype Çöktü mü? Kapandı mı? Açılacak mı?

Gamer

Gamer
En iyi cevaplar
0
upload_2016-11-5_16-35-41.jpeg

Skype nedir?
Skype, Türkiye'de çok fazla kullanılmayan, fakat dünya çapında milyonlarca kullanıcının kullandığı, rakiplerine fark atacak hızlılık ve özellikleri bulunan bir anlık mesajlaşma programıdır. Yine Amerika kaynaklı olan Skype Inc. şirketi tarafından yazılmıştır.

Skype Çöktü mü? Kapandı mı? Açılacak mı? Ne oldu?
Skype Inc. şirketinin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ve
şirketlerinden ayrıldığını üzülerek bildirmekteyiz. Neden kapandığı konusu da bununla ilgili. Aralarında anlaşmazlık olduğundan dolayı birbirlerine düşman oldular. Microsoft
ve
bilgisiyar sürümlerine Skype'yi internetten indirilmeye gerek duyulmaması için bilgisiyar kurulduğunda hazır programların arasına yerleştirdi. Google ise Skype'a Maddi Yardım'da bulundu. Ve 1 yıl boyunca birlikte ilerlediler.
NE OLDUYSA OZAMAN OLDU!
3 ortak anlaşmazlığı şöyle başladı. Öncelik ile
,
ve
'a "Epostalarınızı , iletilerinizi ve kişisel bilgilerinizi hükümüte veriyorlar." çağrısını yaptı! Bunu gören 2 ortak Skype ile anlaşmazlık yaşadı.

NEDEN KAPALI?
Skype Server'ları Google Cloud üzerinde bulunduğu için Google'a siber saldırılar geldi. Google ise saldırıları skype'a yönlendirdi.

NERELERDE KAPALI?
Skype sadece Türkiye bölgesi içinde kapalı! Diğer ülkelerde kesintili olarak hizmet vermektedir.

NASIL GIRERIM?
Proxy , VPN veya DNS (bundan tam emin değilim) değiştirerek giriş sağlayabilirsiniz.
Yukarıdaki 3 maddenin 1'ini açtıysanız

SON GELEN DUYURU!
Skype sistemlerinin en kısa zamanda açılacağını bildirdi!
SKYPE TÜM SERVERLERI AKTIFLEŞTI! GIREBILIRSINIZ..

Okuduğunuz için teşekkür ediyorum.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
"Skype sadece Türkiye bölgesi içinde kapalı! Diğer ülkelerde kesintili olarak hizmet vermektedir."

plz fix

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hiçbir VPN,Proxy,DNS Değiştirici program kullanmama rağmen Skype'ye rahatlıkla erişebiliyorum.TTNET mağdurları bu durumda sadece.

Atabeyi

¤ DP Grafik ¤
En iyi cevaplar
0
Benim 1saat boyunca altta dönüp duruyodu. Birden fiyyuuuk diye ses geldi bir baktım olmuş.

3 saattir grafik alan arkadaşa mesaj atıyorum hiçbiri gitmiyor sağ alttan sürekli aktif olan kullanıcıları gösteriyor ama bir tık yok.

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Proxy ile deneyebilirmisin. WebSkype'dan

Bazı kişilerde kesinti olmamış olabilir. (NADIREN)

BAĞLANTI TEKRAR KAYBEDILDI! @DonluPatron

TTNET kullanmıyorum. Ayrıca Hepsi tek bir hat a bağlıdır.
Hepsinin yönlendirmeleri,gecikmeleri farklıdır bu arada :)

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
İlk önce lütfen bu bilgileri aldığınız site/sitelerin bağlantılarını bizimle paylaşır mısınız? İlgili bir konu veya haber bulamadım.
Konuyu okudum ancak yazılanlar sahte gibi geldi.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
"Skype, Türkiye'de çok fazla kullanılmayan" Wow ciddimisin. 2013'de faction serverlarda çıldırırken 2000 küsür kişi ekliydi skype'da.

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
Peki bu yazdıklarının bugün çökmesi ile ne alakası var? Çökmelerin sebebi ülkede yaşanan siyasi olaylar.
Ve Microsoft Skype'ın sahibi. Nasıl birbirlerinden ayrılıyor?
Ayrıca bu adamlar neden Google'ın sunucularını kullanıyor? Adamlar kendi sunucularını açamayacak kadar aciz mi?
Ve siz sanıyor musunuz bu firmalar sizin bilgilerinizi koruyor. Hükümete elbette veriyorlar. Bunun firmalar "arasında" sorun yaratacak bir olay olduğunu sanmıyorum.
Tamamen sahte ve gereksiz bir konu. Komik olmayan bir şaka.

GreyderNT

Legend Server is back...
En iyi cevaplar
0
VPN kullanmadığım zaman skype'te sorun yaşıyorum, ne olduysa şu internet yavaşlatmadan sonra oldu.

WegasTR

En iyi cevaplar
0
Nayır, skype sabahtan beri açık ve sorun yok. Ek olarak Türkiye'de sosyal medya yasağı var. VPN vs de çalışmıyor. Ama skype giriyor. YouTube,fb filan da yavaş yavaş giriyor.