Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar skype hesabım facebook ile kayıtlı fakat facebook ile giriş yap butonuna tıklıyorum bir şey dönüyor sonra donuyor kapatıp bida açtım yaramadı sildim bida yükledim gene işe yaramadı nasıl çözebilirim sorunu ?
Bendede oluyordu skype'ı sürekli install ediyordum. Yani skype'ı açmadan install'ini açıyordum kuruyodu sonra skype'ı çalıştır butonuna basıp install'i kapatıyodum donmadan oluyodu sürekli aynı şeyi yapman lazım ama skype'a girerken.
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Skype şuradaki dizin fazla dosya depoladığından dolayı kiritoçuğun dedüğü gibi uninstal yapıp tekrar install ile düzeltebülür.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.