şifrenisöyle
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
*Java bilgisi (1000 üzerinden): 755,75
Maşallah herkes coderO değilde herkesin skript bilgisi 7-8 in üstünde vay arkadaş![]()
Bi sen skript yazamiyon bizim mahalledeki dayi bile yaziyorO değilde herkesin skript bilgisi 7-8 in üstünde vay arkadaş![]()
Hayatımda gördüğüm en saçma yorumlamalardan biri,almıyorum seni gruba.İsim: Enes
*Skype adı: enesmtofficial
*Java bilgisi (1000 üzerinden): 70
*Skript bilgisi (10 üzerinden): 6
Örnek bir java programınız/eklentiniz:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Günde java ile uğraştığınız zaman: Arada birçok az
Neden katılmak istiyorsunuz?: Java Bilgimi Geliştirmek için.
*Gerekli olan alanlar: ?
Skript bilgisine 8 diyenler diyorum {_waited} falan bunları biliyor musunuz skript execute console command "/heal %player%" değil heal the player'dir ! Veya set health to 20 dir java gibi
Büyük Sunucuların sitelerince build takimlarina böyle yazılarak alınılıyor senin neyin peşindesinHayatımda gördüğüm en saçma yorumlamalardan biri,almıyorum seni gruba.
Çoğu büyük team'ler trial olarak öğretmek için de alıyor bu yaptığını kınıyorum. @Berkantdağ1eJava ve skript üstüne diğer bilgilerin de yer olduğu bir blog açtım
Sağ taraftaki arama kutusuna plugin yapmak istiyorum gibi şeyler yazarak plugin yazmayı öğrenebilirsiniz.
Bahsettiğiniz isim elle sayılabilecek sayıdaki kurallarımızı okumadığını ifade edip "Araştırma yapmadan kod istemek yasaktır." diye tabir edebileceğimiz yasak davranışlardan birini sergilediği için ekipten atılmıştır. Arkadaşa yardım da edilmiştir ki hala yapamıyorsa kendi sorunudur, az önce kendisine grupta söylediğim gibi "Ben ona anahtarı verdim kapıyı da kendisi açsın bir zahmet". İyi forumlar, iyi akşamlar.Çoğu büyük team'ler trial olarak öğretmek için de alıyor bu yaptığını kınıyorum. @Berkantdağ1e