Skype Java Grubu

EnesMT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bahsettiğiniz isim elle sayılabilecek sayıdaki kurallarımızı okumadığını ifade edip "Araştırma yapmadan kod istemek yasaktır." diye tabir edebileceğimiz yasak davranışlardan birini sergilediği için ekipten atılmıştır. Arkadaşa yardım da edilmiştir ki hala yapamıyorsa kendi sorunudur, az önce kendisine grupta söylediğim gibi "Ben ona anahtarı verdim kapıyı da kendisi açsın bir zahmet.". İyi forumlar, iyi akşamlar.
Anlamadım tam olarak dediğini ama dediğimin arkasındayım.

Karanet

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Anlamadım tam olarak dediğini ama dediğimin arkasındayım.
Türkçe iletişim kurmak da zorlaştı bu devirde. Kısa geçmek gerekirse siz ne kadar dediğinizin arkasında olsanız da pek bir şey değişmeyeceğini belirtmemde fayda var; Arkadaşınız kurallara uymadığı için atılmıştır, kurallarımız net ve kesindir. Anlamamanız veya anlamamazlıktan gelmeniz de bir şey değiştirmeyecektir ve konu kapanmıştır uzatmanın anlamı yok ki konu uzatıldığı takdir de amacınızın farklı bir şey olduğunu ekipçe anlayacağız, iyi günler.

Son düzenleme:

EnesMT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkçe iletişim kurmak da zorlaştı bu devirde. Kısa geçmek gerekirse siz ne kadar dediğinizin arkasında olsanız da pek bir şey değişmeyeceğini belirtmemde fayda var; Arkadaşınız kurallara uymadığı için atılmıştır, kurallarımız net ve kesindir. Anlamamanız veya anlamamazlıktan gelmeniz de bir şey değiştirmeyecektir ve konu kapanmıştır uzatmanın anlamı yok ki konu uzatıldığı takdir de amacınızın farklı bir şey olduğunu ekipçe anlayacağız, iyi günler.
He şimdi anladım burada arkadaşım değil :D adını ilk defa gördüm

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başvuru Formu
İsim: Emir
*Skype adı: Emrsmskofficial
*Java bilgisi (1000 üzerinden): 0,5
*Skript bilgisi (10 üzerinden): 0,19
Örnek bir java programınız/eklentiniz:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Günde java ile uğraştığınız zaman: 1-2 Saat (Jardan editleyebilme kabiliyeti)
Neden katılmak istiyorsunuz?: Yaptığınız Eklentileri direkt bana atın. Ben sizin için bir Protokol olayım. Denerim yaptığınız Eklentileri asdasfasfas Sizde kazançlı çıkarsınız, ben de.
*Gerekli olan alanlar: Bilmem ._.

Neutrally

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İsim: Muhammet
*Skype adı: mami_reiz02
*Java bilgisi (1000 üzerinden): 200
*Skript bilgisi (10 üzerinden): 9
Örnek bir java programınız/eklentiniz: maalesef yok.
Günde java ile uğraştığınız zaman: 30 dakika
Neden katılmak istiyorsunuz?: Daha iyi de öğrenmek için.

Berkantdağ1e

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bahsettiğiniz isim elle sayılabilecek sayıdaki kurallarımızı okumadığını ifade edip "Araştırma yapmadan kod istemek yasaktır." diye tabir edebileceğimiz yasak davranışlardan birini sergilediği için ekipten atılmıştır. Arkadaşa yardım da edilmiştir ki hala yapamıyorsa kendi sorunudur, az önce kendisine grupta söylediğim gibi "Ben ona anahtarı verdim kapıyı da kendisi açsın bir zahmet". İyi forumlar, iyi akşamlar.
araştırma yapdım ama bulamadadım

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
isim: mert
skyp adı: mert.bulut291
java bilgisi: 0
skript bilgisi: 3-4
eklenti: yok
müsait olduğum zaman: değişiyor
katılmayı istememin sebebi bişeyler öğrenmek vede sonunda kendi pluginlerimi yazabilmek :)

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Duruyor,yardım etmeye devam ediyoruz.

Hazır mesaj yazmışken gruba almadığımız yada yardımcı olmadığımız belirli bi kitle var,bu kitle;

-Gruba yalan bilgilerle ücretli geliştirici bulmak için gelen kişiler.
-Java ile alakası olmayıp ,gruba kaynatmak için gelen kişiler(kabul bizde kaynatıyoruz ama boş adama gerek yok)
-Gruba 'Ben skript biliyom,java örencem.' kafası ile hiçbir bilgisi olmadan girenler.
-Herhangi bir java bilgisi yada programlama bilgisi olmadan 'bana öğretin usta yoda' kafasıyla girenler.
-Gruba skript,build vb konularını paylaşıp forumda konusunu hortlatmak için gelenler(çok fena bozarım,bozdum da)

-Skype Adı'[JavaGeliştiricisi] "Yiğit"' olan herkes.(En dikkat ettiğimiz şey)

Yani katılma gibi planları olan varsa ,önce gidip bi kaç yüz satır java ile uğraşsınlar.

Bunu bırakıp gidiyorum.
Egonuda al koltuğunun altına,tin tin tin yavaştan git bence.

De4thLight

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Duruyor,yardım etmeye devam ediyoruz.

Hazır mesaj yazmışken gruba almadığımız yada yardımcı olmadığımız belirli bi kitle var,bu kitle;

-Gruba yalan bilgilerle ücretli geliştirici bulmak için gelen kişiler.
-Java ile alakası olmayıp ,gruba kaynatmak için gelen kişiler(kabul bizde kaynatıyoruz ama boş adama gerek yok)
-Gruba 'Ben skript biliyom,java örencem.' kafası ile hiçbir bilgisi olmadan girenler.
-Herhangi bir java bilgisi yada programlama bilgisi olmadan 'bana öğretin usta yoda' kafasıyla girenler.
-Gruba skript,build vb konularını paylaşıp forumda konusunu hortlatmak için gelenler(çok fena bozarım,bozdum da)

-Skype Adı'[JavaGeliştiricisi] "Yiğit"' olan herkes.(En dikkat ettiğimiz şey)

Yani katılma gibi planları olan varsa ,önce gidip bi kaç yüz satır java ile uğraşsınlar.

Egonuda al koltuğunun altına,tin tin tin yavaştan git bence.
Yine imçiçilik yapıyoruz :)))

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Grupta uzun bir süre aktifliği olmayan kişiler gruptan atılmıştır ve atılmaya devam edilecektir.

Aktifliğinin olacağını düşünen kişiler özelden söylemesi halinde tekrar gruba katılabilirler.

Grup güncel.

M3LIH

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsim: Melih
*Skype adı: niffty.m3
*Java bilgisi (1000 üzerinden): 750
*Skript bilgisi (10 üzerinden): 8
Örnek bir java programınız/eklentiniz: Disguise
Günde java ile uğraştığınız zaman: 4-5 Saat
Neden katılmak istiyorsunuz?: Belki birilerine yardımım dokunabilir :D

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsim: Furkan
*Skype adı: furkan.dogan578
*Java bilgisi (1000 üzerinden): 850
*Skript bilgisi (10 üzerinden): 3
Örnek bir java programınız/eklentiniz: alirsaniz gosteririm.
Günde java ile uğraştığınız zaman: 30 dakika bazen 7 8 saat
Neden katılmak istiyorsunuz?: Canüm sıküldı eheuehueehu
Yeni skype açtım: furkan.dogan565

Yeniden:
*Skype adı: furkan.dogan565
*Java bilgisi (1000 üzerinden): 890
*Skript bilgisi (10 üzerinden): 3
Örnek bir java programınız/eklentiniz: bkz: ElysiumNetwork, tüm sistemleri ben kodladım.
Günde java ile uğraştığınız zaman: bazen 30 dakika bazen 7 8 saat
Neden katılmak istiyorsunuz?: Harbiden çok sıkıldım. Yalnızım.