Skypeli 10-13 yas arası samimi Crafter o.O

Massacre

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
mrblar ismim birkan.yasım 12 mayısta 13.:D skypeyi özelden atıcam öm gönderin..
samimi olacaklar eklesin böyle ne biliyim herseyımızı birbirimzle payşalaşabileceğz.
mc haric oyunlarda oynyablrz bu arada samsunlyum.

CookieM4n

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben istanbulluyum fakat samsunda yaşadık ordan Afyon/bolvadin e geçtik. Samsun iyi biryer değil mi ? Ben de günlerdir arkadaş arıyorum. Biz bence arkadaş olabilirim. Hafta içi açığım. Hafta sonu server kuramiyorum fakat yine açığım 7/24 açığım :D Knk olabilir miyiz... Ve bu arada küfür edenleri ve ağzı bozuk olanları hiç sevmem. Son olarak yaşım 11...

Adı: Atacan
Oyun Bilgisi: %80

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
bende gelebilirmiyim bende küfür etmem ama samsunda değilim kütahyadayım orasıda uzak kalıyor :D Oyuna başlayalı çok olmadı ama oyundaki yazıları okumaktan oyunu kavradım :D

Yaşım:13
Adım:Ersin (belli zaten :D )

(skypeyi mesaj atarsan eklerim :D)

Massacre

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ben aslında samsunda doğdum ist. yasıyorum.skype :birkanayyildiz aslında daha çokk knk ya ihtiyacım var aslında 3 kişi güzel olur survival atarız.

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
benim hamachi serverim var aslında ama oyuna girenler başta çok lag oluyor diyor buna bi çözüm bulamadım şimdide LogMeİn Hamachi kafayı yedi :D

Not: LogMeİn Hamachiyi düzeltmeyi başardım :D

Massacre

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
benim hamachi serverim var aslında ama oyuna girenler başta çok lag oluyor diyor buna bi çözüm bulamadım şimdide LogMeİn Hamachi kafayı yedi :D

Not: LogMeİn Hamachiyi düzeltmeyi başardım :D

benim hamachim bozuk tünel hatası alıyorum maalesef.ancak hamachisiz serwerlara girebiliyrm

yemrekurt

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bende gelebilirmiyim şu 3 kişinin arasına :D
Adım: Emre
Yaşım: 13
Yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum :D :D
Skypeni ekledim :)

LegendRage

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende katılabilir miyim beyler

Ad : Ata
Skype gamecix1
Birlikte oynarsak sevinirim youtube channelım var eğer beni alırsanız video cekeriz

hakanes26

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Eskişehir 13 skype artizamca26 uzun süre oynayabiliriz minecraftı adım gibi bilirim
not : adımı bilmiyorum