Skyrim Dawnguard

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
Mesajlar
885
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
1,584
Puanları
2,770
Ruh hali
gamer.png

H2x1_NSwitch_TheElderScrollsVSkyrim_image1600w.jpg

Skyrim Dawnguard
Skyrim'in havası artık o kadar ilgi çekici değil mi? O zaman bunu bir de Dawnguard ile deneyin. Vampirlerin saldırmasıyla neye uğradığınızı şaşıracaksınız.

Dawnguard Nedir?
Dawnguard ile vampirlerin ve şafak muhafızlarının savaşına tanık olacağız. Bu iki taraftan birini seçerek biz de o kanlı savaşa dahil olup Şafak muhafızlarına ya da vampirlere karşı savaşacağız. Bunun yanında isterseniz size yardım edecek bir vampir takipçimiz bile var. Adı Serena. Vampirlerinin lider olan Lord Harkon'un kızı Serena ile bakalım başımızdan ne maceralar geçecek? Bunu seçtiğiniz taraf ile görebileceksiniz. Şimdiyse Dawnguard ile gelen kişileri ve takipçileri tanımaya ne dersiniz? Cevabınız evetse konuya devam edelim.

Serena Kimdir?
Üstte de belirttiğim gibi Serena Lord Harkon'un kızıdır. Kendisi de aynı şekilde bir vampir olup sizin için önemli bir takipçi diyebiliriz. Güneş'i karartırken Serena'nın kanını kullanacağımız için onla iyi anlaşmanızda fayda var.

Lord Harkon Kimdir?
Vampir kalesinin lideri konumunda olan Lord Harkon çıkarcı biridir, diyebiliriz. Serena ile Harkon'a kadim tomarı götürdüğümüzde kızı yerine kadim tomarın gelmesine çok seviniyor gibi gözüküyor. Sizlere önerim bu adama pek güvenmeyin. Kızı yerine kadim tomarın gelmesine sevinen adam sizlere neler yapmaz ki.
dawnguard_screenshots__lord_harkon_2_by_vincent_is_mine-d6g26ra.jpg


Ölü Tazılar
Vampirlerin köpekleri olarak adlandırabileceğimiz ölü tazılar hiç de hafife alınacak düşmanlar değillerdir. Eğer vampir iseniz siz de Ölü Tazıları alabilirsiniz. Ölü tazıları nerede görebilirim diye soruyorsanız onları genelde vampirlerin yanında görebilirsiniz. Bu ölü tazıların ısırıklarının soğuk olduğu da rivayet edilir.


Ayaz Trolleri
Vampirlikten vazgeçip Şafak muhafızlarına mı katıldınız? O zaman sizler de artık bir ayaz trolü alabilirsiniz. Hem de bunlar zırhlı olarak geliyorlar. Vampirlerin takipçisi olup da Şafak muhafızlarının takipçisini atlasalar hiç de hoş olmazdı değil mi? :kaş:

Gargoyle
Vampir kalelerinde de bunlardan görebilirsiniz. Kendilerini taşa çevirebilen bu yaratıkları fark etmek o kadar da kolay değildir. Vampirlerin en güçlü destekçilerinden biri olan Gargoyle ile başınız dertte gibi gözüküyor.

Gargouille_TES_Skyrim_Dawnguard.png

Isran
Vampirlerinin liderini tanıtıp da Şafak muhafızlarının liderini atlamak olur mu? Isran, Şafak muhafızlarının lideri konumundadır. Kendisi de diğer Şafak muhafızları gibi vampirleri sevmeyen bir kişidir.

tumblr_inline_njg771k6TL1sjqvo9.jpg


Vampirlik
Biraz da vampir olmak isteyenler için vampirlikten bahsedelim. Vampir olmak için Sanguinare Vampiris hastalığına yakalanabilirsiniz. Ya da Dawnguard ile göreve başladığınız zaman Serena'yı evine götürdüğünüzde Lord Harkon sizi vampir yapabilir. Vampirler, ateşe karşı dirençsizdirler. Bunun yanında Güneş onlar için gerçekten bir eziyet gibidir. Güneş olduğu zaman manaları, kuvvetleri ve canlar dolmaz. Ne kadar can çalma büyüleri olsa da pek işe yaramıyor diyebiliriz. Onun için birçok kullanıcı vampirlik ile ilgili modlar kullanır. Vampirler bunun dışında Gargoyle adlı çok güçlü yaratıkları çağırabilirler. Bunun dışında vampir lordu formuna dönüşmek de sizler için büyük bir ayrıcalık. Ama yine de bu vampir lordunun öyle aman aman özelliği yok. Vampir lordu formunda iken çeşitli ölüleri diriltebilir ve kendi tarafınızda savaşmasını sağlayabilirsiniz. Hadi bakalım şimdi vampirleri ve Şafak muhafızlarını tanıdınız. Tarafınızı seçin ve bu savaşın gidişatını değiştirin.

Evet, bir konuyu daha burada sonlandırıyoruz. Hoşça kalın.
İyi Forumlar!
 


Son düzenleme:

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
Mesajlar
969
En iyi cevaplar
21
Beğeniler
1,469
Puanları
2,680
Mikemmel bi' konu.
 

Üst