byElysion

fara á brott með víkingum, standa upp í stafni
Emekli
Mesajlar
458
En iyi cevaplar
58
Beğeniler
1,596
Puanları
2,460
Ruh hali
gamergamer.png





Skyrim Fps Arttırma

Selam dostlar! Bugün sizlere Skyrim adlı oyunda nasıl fps değerinizi arttırırsınız onu göstereceğim. Asıl konumuza geçmeden önce Skyrim hakkında birkaç bilgi vereceğim.
Skyrim Hakkında
Skyrim, Bethesda Game Studios tarafından geliştirilmiş olup Bethesda Softworks tarafından 2011'de piyasa sürülmüştür. Skyrim serbest dünya biçimli aksiyon RPG oyunudur ve birçok başarıya ulaşmıştır. Satışa sunulduğu 2 gün içerisinde toplam 3.5 milyon adet satmayı başarmış ve 2011 yılında Valve'nin yaptığı açıklamaya göre en hızlı satılan oyun olduğu söylenmiştir. Çıktığından yaklaşık 1 ay sonra şirket 650 milyon hasılata ulaşmış ve 10 milyon adetlik satış rakamına ulaşmıştır. The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition'ı almanızı kesinlikle tavsiye ederim. şu an Steam'de 114,99'dan 37,94 fiyatına düşmüş durumda. İndirime ulaşmak için bana tıkla!

Skyrim Sistem Gereksinimleri
@EquiliBrium adlı arkadaşımızın "Skyrim Sistem Gereksinimleri" adlı konusuna ulaşarak öğrenebilirsiniz. Orta düzeyde bi' bilgisayar ile The Elder Scrolls V: Skyrim'i oynayabilirsiniz.

Skyrim Fps Arttırma Yolu 1
Windows 8 veya üzeri sürüm kullanıyorsanız arama kısmına "Windows Update" yazabilir ve güncelleştirme yapabilirsiniz. Her şeyi güncel tutmak iyidir. Ayrıca ekran kartını da düzenli olarak kontrol etmekte ve güncelleme geldiyse güncellemekte fayda var.

tes2.jpg

Skyrim Fps Arttırma Yolu 2
Nvidia ekran kartı kullanıyorsanız bu çözümde fps artışı kesinlikle göreceksinizdir. Masaüstüne geliyorsunuz ve sağ tıklayarak karşınıza çıkan menüden "Nvidia Denetim Masası" seçeneğine tıklıyorsunuz.
Screenshot_7.png

Sonrasında ise "3D Ayarlarının Yönetilmesi" kısmına girip aşağıda vereceğim ayarları uyguluyorsunuz.

tes1.jpg

Skyrim Fps Arttırma Yolu 3
"Skyrim FPS Booster" adlı modu indirebilirsiniz. Bana tıklayarak moda ulaşabilirsiniz.




Konumuz burada bitmiştir, iyi forumlar!
 


Son düzenleme:

Vearthx

-- play.ahbaplarmc.net -- 1.16.5 & 1.20.1 Survival
Sponsor
Mesajlar
285
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
205
Puanları
560
Ruh hali
Konuya düştüm çok iyi yaa.
 

Üst