Skyrim Hearthfire

DreamerBoy

'Cause I love how it feels when I break the chains
Emektar Üye
Mesajlar
170
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
389
Puanları
630
Ruh hali
gamer.png

Skyrim.jpg


The Elder Scrolls V: Hearthfire
Öncelikle herkese merhaba, bugün üzerinde duracağımız konu Skyrim Hearthfire üzerine olacak. Başta açıklaması olmak üzere, eklenen eşyalardan ve daha birçok ilgili konudan bahsedeceğiz. Hazırsanız başlayalım.

The Elder Scrolls V: Hearthfire Nedir?
The Elder Scrolls V: Hearthfire, Skyrim, The Elder Scrolls’in 5. bölümü için yapılmış 2. resmi eklentidir. İlk olarak 4 Eylül 2012’de Xbox 360 için piyasaya sürülmüştür. The Elder Scrolls V: Hearthfire, bizlere arazi satın almak ve bir çiftliği tasarlamak, inşa etmek ve koruma amaçlarını sağlar. Skyrim’de hazır bir şekilde duran 5 ev ile artık Winterhold hariç her yerde mülk sahibi olabiliriz.

Bir Çiftlik Nasıl İnşa Edilir?
Çiftlik inşa etmenin ilk adımları öncelikle mevcut 3 araziden birini satın almak ve tapu almaktır. Ancak tabii ki birden fazla arazi satın alınabilir ve üzerine inşa yapılabilir.
Çiftlik Yapmak İçin Yerler:
- Hjaalmarch tuz bataklıkları yakınında bulunan Windstad Manor.
- Falkreath'ın yoğun ormanlarında bulunan Lakeview Manor.
- The Pale'nin karlı tundralarında bulunan Heljarchen Salonu.

NOT: Bir arsa satın aldıktan sonra çizim tablosu eklenecek herhangi bir yapının planlarını yapmamıza olanak sağlar.


Mobilyalar
Ana binamızın inşaatını bitirdikten sonra her oda için ayrı bir iç düzen yapılabilir. Mobilyalar ya bir kahyadan satın alınabilir ya da çeşitli ürünler kullanılarak hazırlanabilir. Mobilyalar her binanın tipine göre değişir ve Zırh Mankenleri, İlahi Türbeler, Kimya laboratuvarı, Gizli Büyüleyici, Silah Rafları, Vitrinler, Demirci İstasyonları ve Monte edilmiş yaratıkları içerir.

Aile Hayatı
Evimiz tamamlandığında dilersek bir eş ile birlikte hareket etmeyi veya bir çocuğu evlat edinmeyi seçebiliriz. Evlat edilen herhangi bir çocuk için Oyun Oynama, Hediye Verme yahut Ev İşlerini Yapmalarını Söylemek gibi ek seçeneklere sahip olacağız. Evcil hayvan bulundurma izin seçeneği de bulunmaktadır. Çocuklar bir köpek barındırıp, barındıramayacaklarını soracaklar. Eğer köpeği gösterirlerse, köpeğin evi ejderdoğan’ın evi olacak.

Çocuklar
Lucia - Whiterun'daki Gildergreen'in yanında dileniyordu.
Blaise - Katla'nın Çiftliğinde kararlı bir çocuk olarak çalışıyordu.
Sofie - Windhelm'de çiçek satıyorken bulundu.
Alesan - Dawnstar'da madenciler için çalışıyorken bulundu.

Bir konumun daha sonuna geldim, okuyan herkese en içten teşekkürlerimi sunar, iyi forumlar dilerim.
 



Üst