Skyrim Kodları

DreamerBoy

'Cause I love how it feels when I break the chains
Emektar Üye
Mesajlar
170
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
389
Puanları
630
Ruh hali
gamer.png
Skyrim.jpg


Skyrim Kodları

Tüm Ejderdoğanlara selamlar, bugün birlikte inceleyeceğimiz konu Skyrim Kodları üzerine olacak.
İyi okumalar. :şapka:

Skyrim Nedir?
The Elder Scrolls V: Skyrim, Bethesda Softworks tarafından 11 Kasım 2011'de piyasaya sürülen ARPG yani Aksiyonlu Rol Yapma Oyunudur. Biraz da oyunun hikayesinden, amacından bahsedecek olursak oyunda Ejderdoğan olarak adlandırılıyoruz, hedefimiz Alduin'i lakabı ile söyleyecek olursak Cihanyiyen'i yenmek. Oyun başlangıcında bizleri FırtınaPelerinliler ile birlikte idama götürüyorlar. Daha sonra Alduin'in saldırması ile kurtuluyoruz. Bu sırada Hadvar veyahut Ralof'u seçip yeryüzüne çıkıyoruz. Ayrıca belirtmem gerekir ki, bizlere sunulan iki farklı karakterin birbirinden farkı yalnızca diyalogların değişmesi ve düşmanların değişmesidir.
Oyun Hakkında Düşüncelerim
Oyunun grafikleri diğer birçok rol yapma oyununa karşın ben de dahil olmak üzere birçok oyuncu tarafından beğenilmiştir. Ancak oyunda bulunan animasyonlarda bazen takılmalar olabiliyor, oyunu oynamamızda herhangi bir etkisi bulunmadığından ötürü göze batmayacak kadar küçük bir eksi yön olduğunu düşünüyorum. Gördüğüm küçük ve ilginç bir olayı belirtmem gerekirse, devler tarafından uçurulan mamutlar. Evet, devler mamutları göğe kadar fırlatıyor. :lol:

Skyrim Genel Kodları
Öncelikle kodları kullanabilmek için komut panelimizi açmamız gerekiyor. Komut panelimizi açmak için é tuşuna basmamız yeterli olacaktır. Komut panelimizi açtıktan sonra aşağıda belirtmiş olduğum kodları kullanarak ölümsüz olabilir, yetenek geliştirebilir, altın alabilir ve daha birçok şeyi yapabiliriz.

ss1.png
ss2.png
Bir konumun da burada sonuna gelmiş olup, okuyan herkese en içten teşekkürlerimi sunar iyi forumlar dilerim. :şapka:
 


Son düzenleme:

TReaperTR

Altın Madencisi
Mesajlar
387
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
285
Puanları
910
Ruh hali
"tgm" denen şu lanet komut bütün oyun zevkimin içine etmişti .s
 

Üst