Skyrim Legendary Edition

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
Mesajlar
885
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
1,584
Puanları
2,770
Ruh hali
gamer.png


Skyrim_1080x964.png


Skyrim Legendary Edition
Yorgun bir günden sonra dinlenmek sizin de hakkınız. Dinlenirken biraz oyun oynamak güzel olmaz mıydı? Gelin Skyrim'in o atmosferine bir giriş yapalım ve dlc'leri birlikte tanıyalım.

Dawnguard
Vampirler ve şafak muhafızları arasındaki o çetin savaşa katılmak ister miydiniz? Bir yanda kan emici düşmanlar bir yanda ise insanlar onlara karşı koymaya çalışıyor. Nasıl olurdu düşündünüz mü? Gerçekten aksiyon dolu bir maceraya atılacaksınız bu dlc ile. Vampir bir takipçinin kanıyla Güneş'i karartabilir ya da vampirlerin kanını Skyrim topraklarına akıtabilirsiniz.
Artık onların o çetin savaşına biz de girip onlara hadlerini bildirelim değil mi? Cevabınız evet mi? Haydi o zaman Skyrim'in o çetin savaşına bir kişi daha girdiğini duyuralım.


Dragonborn
Acaba bu evrende tek ejderdoğan mısınız? Ya da başka bir ejderdoğan daha var mı? Bunun cevabını Solstheim'e giderek öğrenmeye ne dersiniz? Belki de yeni ejderdoğan bizi sevmeyecektir. Aramızda onla soğuk bir savaşta geçebilir, kim bilir? Sizce yeni ejderdoğan kim ve bizden ne istiyor? Cevaplarınızı yorumlarda beklemekteyim.

Hearthfire
Hep o metfunların ve ejderhaların çirkin suratı bir yere kadar değil mi? Biraz da çoluk çocuğa karışma vakti. Ama durun onlar için bir ev gerekmez mi? Gelin orman derinliklerine kuş cıvıltıları ile bir ev yapalım ve orada çocuklar için yer yapalım. Artık biz de sert bir ejderdoğan olarak gözükmekten sıkıldık gibi. Şefkatli ve hassas tarafımızı çocuklara gösterme vakti geldi de geçiyor galiba.

Burada bir konuyu daha sonlandırıyorum, iyi forumlar.

landscape-1460716989-betehsda.jpg
 


TReaperTR

Altın Madencisi
Mesajlar
387
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
285
Puanları
910
Ruh hali
Kendisi en sevdiğim oyunlar arasındadır hikayesi olsun oynanışı olsun açık dünyası ollsun bir ara baya sıkılmıştım oyunlardan bezmiştim artık sıkıcı geliyordu hepsi bu oyun beni tekrardan bağlamıştı ah Skyrim ah
 

Üst