Skyrim Special Edition Nedir

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
Mesajlar
885
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
1,584
Puanları
2,770
Ruh hali
gamer.png

H2x1_NSwitch_TheElderScrollsVSkyrim_image1280w.jpg

Skyrim Special Edition Nedir ?
Gece olmasına rağmen forumda bulunan herkese merhabalar! Hala yatmamış iseniz sizinle bir konuya daha yelken açıyoruz. Eğer hazırsanız konumuza geçebiliriz.

Skyrim Special Edition
Evet, Bethesda bunu çok önceden çıkarmış olsa da biz şimdi inceleme fırsatı buluyoruz. Skyrim'in Special Edition versiyonu ile oyunda grafiklerde ufak tefek değişikliklere gidildi ve oyundaki bazı hataların düzeltildi. Special Edition Skyrim'de bulunan 3 dlc paketini de içeriyor. Eğer bu dlc paketlerini bilmiyorsanız sizinle birlikte bunları inceleyebiliriz. İsterseniz ilk paketimiz olan dawnguard paketiyle başlayalım.

Dawnguard
Bu dlc'nin teması vampirler ve Şafakmuhafızları arasındaki bir çetin savaş oluyor. Oyun bizden tarafımızı seçmemizi isteyip görev dünyasına atılmamızı istiyor. Oyunda trollerinden takipçi mi istersiniz yoksa ölü tazılardan takipçi mi isterseniz birçok şey mevcut. Bizler Skyrim'in yollarında ejderha keserken şimdiyse büyük bir savaşa gireceğiz. Şimdiyse biraz vampirleri inceleyelim. Eğer vampir tarafını seçerseniz Lord Harkon vampir kanına sahip olmazsanız sizi oracıkta ısırıp vampir yapacak. Şimdi aklınıza eğer kurt adamsak ne olacak gibi bir soru takılabilir. Eğer kurt adamsanız yine sizi ısıracak ve kurt adamlığınızı kaybedeceksiniz. Bana göre oyunda vampir olmak ilk başlarda akıl karı değil. Çünkü vampirlerin gündüzleri canı, kuvveti ve manası dolmuyor. Ama bir yay ile gündüzü yok ettiğimiz için vampirlik iyi bir fikir gibi. Tabii bu seçimi size bırakarak dragonborn paketine geçiyoruz.

Dragonborn
Skyrim evreninde tek ejderdoğan biz değilmişiz. Miraak adında bir tane daha ejderdoğan var. Evet, Miraak ise bizi sahte görüp adamlarını gönderiyor. Oyuna birçok nida ekleyen bu dlc paketi gerçekten de çok kaliteli geliyor bana. Oyunda nidalar dışında yeni görevler, yeni eşyalar, yeni bir tat katan bu dlc paketini oynamanızı öneririm. Oyunda çok da fazla seçiminiz yok. Maceramız Solstheim adlı yere giderek Miraak'a ulaşmakla başlıyor. Emin olun çok eğleneceğiniz bu dlc paketinde bize sahte ejderdoğan diyen Miraak'a haddini bildireceğiz. Miraak'a haddini bildirdikten sonra da görevler bitmiyor. Sizi yan görevleriyle de oyuna bağlayacak bir dlc olan dragonborn bana göre en güzel dlc. Tabii bu sizlere göre değişebilir.

Hearthfire
Oyunda ev almaktan sıkıldıysanız bu dlc tam size göre. Hearthfire ile artık kendi evinizi yapabilir, çocuk evlat edinebilirsiniz. Bu dlc sadece böyle şeylerle kalmıyor. Biraz da aksiyon diyor ve eşinizin haydutlar tarafından kaçırılmasını sağlıyor. Evinizde biraz daha fazla dursanız fayda var galiba.

Evet, forum üyeleri bir konumuzun daha sonuna gelmiş bulunuyorum. Umarım konumu okurken zevk almışsınızdır.
İyi Forumlar!
 


Son düzenleme:

frodobagins00

Yeni Doğmuş
Mesajlar
1
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
10
Hocam bilgi için teşekkürler. Oyunu yeni aldım ve türkçe yama yapabileceğim bir site veya link benzeri bir şeyin var mı veya olan var mı ?
 

Üst