qnq yol yaqınqen bıraq .shll qnq dvm
Konuyu baltalayalım biraz .s
Bende kendimce spawn denemesi yapıyom sizce nasıl gidiyo:
![]()
Edit: Alıcı gözüyle baktım baya kötüymüş![]()
yok qnq schematic yeri almıyor orası sadece temel yani boş dünyada olucakGüzel olmuşta aşşağısı yeteri kadar yüksek mi enchantli dia setli biri düşerse ölmeyebilir. Bence superflat yerine skyblock gibi boşluk olsaydı iyi olurdu. Bi o aklıma takıldı haricinde güzel yapmışsın![]()
Senden ögrrncrk degiliz edebi adabı şu forumda ayagıma dolanan tek sensin valla şimdi yalanlarını açtırma bana bulaşmada insanlar benim ve ekibimi de çok iyi biliyor senin ekibini görelim build battle istiyorsanız beklerim build battleye senle ben tamamı sonra cins cins konuşma.Hayir teamda bile olmasa kardesim sıkıntımi var senin team'indaki adamlar gibi kufur'cu değil bence mimar geliştircene terbiye ver biraz.
Hayir teamda bile olmasa kardesim sıkıntımi var senin team'indaki adamlar gibi kufur'cu değil bence mimar geliştircene terbiye ver biraz.
Olayı özelden halletseniz diyorum hani .s :/Senden ögrrncrk degiliz edebi adabı şu forumda ayagıma dolanan tek sensin valla şimdi yalanlarını açtırma bana bulaşmada insanlar benim ve ekibimi de çok iyi biliyor senin ekibini görelim build battle istiyorsanız beklerim build battleye senle ben tamamı sonra cins cins konuşma.
Faction serverine buyilder veya mimar olarak gelirmisin son lapis hammadde ve boss warpları kaldı muhteşem yapıyosun sen yap viaypi satınca parasını vercemhll qnq dvm
Konuyu baltalayalım biraz .s
Bende kendimce spawn denemesi yapıyom sizce nasıl gidiyo:
![]()
Edit: Alıcı gözüyle baktım baya kötüymüş![]()