Kıskananlar Çatlasın Qnqben beğenmedim![]()
Kıskananlar Çatlasın Qnqben beğenmedim![]()
Kıskanılacak bir harita değil. WE bilen herkesin yapabileceği bir harita. Adalar bile //cyl komuduyla yapılmışKıskananlar Çatlasın Qnq![]()
Amağnn boşverKıskananlar Çatlasın Qnq![]()
Beyefendi Siz Yapında GörelimKıskanılacak bir harita değil. WE bilen herkesin yapabileceği bir harita. Adalar bile //cyl komuduyla yapılmış![]()
teşekkürler.Elinize sağlık cidden çok emek verilip yapılmış bir harita.
Uydurmayın Bu Map Yoktu. Şimdi Yapıldı. Ayrıca Yetki İçinde Gerek YokBu map var diye biliyorum eğer siz yaptıysanız Skype EnesMTOfficial iletişime geçin, map karşılık yetki olabilir.
güldürdün beni bi an bu map yok google'de bizzat ben yaptım kendime yapmadım ayrıca başka servera yaptım.Bu map var diye biliyorum eğer siz yaptıysanız Skype EnesMTOfficial iletişime geçin, map karşılık yetki olabilir.
Skype EnesMTOfficial Sen ekle.güldürdün beni bi an bu map yok google'de bizzat ben yaptım kendime yapmadım ayrıca başka servera yaptım.
boşver bu kadar insan görmediyse senin çalıntı demen bizi germez tamam sorun yok sen çalıntı bil biz yaptık bilelim iyi forumlar.Skype EnesMTOfficial Sen ekle.
bunu yazmanın sebebi ne konuyu kışkırtmakmıHyrrr önce sn ekle.
Olmzzz aşkıw sen ekle önce.
bunu yazmanın sebebi ne konuyu kışkırtmakmı
şu an dediğinide anlamıyorum bu mesajı attık'dan sonra bide kendini savunman banada garip geldi açıkçası neyse uzatmıyalım post kasıyo falan derler şimdiHayır tuhaf geldi önce kimin ekleyeceğinin önemli olması arkadaş için. Başka eğlencelerim var sağol.
(Parantez içinde aslında demek istediğini açıklayanlar bana tuhaf geliyordu artık yapmazsak tuhaf karşılanıyor, ilginç.)
(Kanıtsız suç atınca siper alasım geldi içgüdüsel olarak.)