Slamacow'un Gerçek Yüzü

Fatih the Wizard

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
-TAMAMİYLE GEYİK AMAÇLI-

Açıklamayı okumadan diss atacak topluluk olma olasılığına karşı açıklamayı yazıyorum videonun altına.

'
Videoda kimseyle alay etmek amaçlanmamıştır. Sadece eğlence amaçlı çekilmiş bir videodur. Hatta istemeden de olsa yer aldığı için arkadaşımıza abone oldum zaten. Yaşı küçük, ben o yaştayken youtube bu kadar basit içine atlanabilir olsaydı ben de onun gibi 5 10 intro yapardım sanırım :D. İlk İlluminati Deşifre videom beğenildi ve bugün oyun çekmeye çalışırken 40 dakikalık videonun hepsinin hata yüzünden yok olması sebebiyle tekrar oyun çekmek yerine böyle bir video hazırlamak istedim yine. Yine oldukça amatör ama bana keyif verdi dediğim gibi. Videodaki arkadaşımızın kanalına abone olmak isterseniz

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İyi seyirler.'

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
o kim
( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
o kim
( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
ciddimisin sen !? hayatında görebileceğin en iyi minecraft animasyonlarını hazırlayan bir youtube kanalı