SlenderMan Gerçektem Varmı

SlenderMan Gerçekte Varmı

• Kullanılan toplam oy
    62

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Notch yalan olduğunda koyuyorsa doğru olduğunda koymuyorsa ya Herobrine gerçek hayatta var yada Minecraftta :o
Herobrine Gerçekte var olduğuna inanıyorum çünkü
bazıları kendilerini videolara yada fotoğraflarını çekerken
hep biryerlerde herobrine çıkar yhada tam çekerken herobrine önlerine gelir
böyle videolar fotolar görünce çok şaşrdım inanmadım
sonradan araştırma yaptığımda herobrine notch un kardeşiymiş yani gerçek adı brine! notchla kardeşler sonradan notch herobrine ı sevmiyor diye onu oyunda şeytan olarak yaratmış sonra brine bunları öğrenince çok sinirlenmiş brine artık herobrine olmak istemiş yani sadece oyunda değilde gerçektede olsun demiş
sonra kendisi sinirlendi diye işte insanları korkutmaya başlamış felan
sonradan kendini kaptırmış ve herobrine ın gerçek olduğu ıspatlanmış :/

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Notch endermanı slenderman dan çalmış olabilir. SLENDERMAN
Ve boyutları özellikleri vb. benzer.
ender i slender man dan aldığı doğru
slender gerçekten var demişlerdi notch korkmuştu sadece ismindeki ender i alıp ender pearl yaptı sonradan slenderman ın gerçek olduğuna inanmayanlar yüzünden notch korkmayı kesmişti ve enderman ı yarattı

Yilmaz rafik

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sadece Sanamı Konuları Neden Açıyoruz :D[DOUBLEPOST=1379606562,1379606459][/DOUBLEPOST]Sanki Size Neden SlenderMan Gerçekmi Diye Sorduk

lolkraltrol

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
sen bundan korkuyorsan ordaki bir adam olabilir ama bildiğime göre slender yok olsada zaten fotolardan beli oluyo 1900 lerde fotoraf fark ettiysen ama bence yok

Yilmaz rafik

Marangoz
En iyi cevaplar
0
sen bundan korkuyorsan ordaki bir adam olabilir ama bildiğime göre slender yok olsada zaten fotolardan beli oluyo 1900 lerde fotoraf fark ettiysen ama bence yok
O Adamdır X Işınıdan Çekilmiş Beyaz Yüzlü Gözüküyor Ayrıca SlenderManın 2-3M Oldu Söyleni Eh Nediyelim

Kill SlenderMan !!!!!

x-şafak-x

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bence slenderman sadece bir hızır delidir ve kendisini ormana filan gizlediği aynı zaman da garip kıyafetler giydiği için herkes başka bir yaratık sanmışlardır.(bana katılan beğensin)

Excuted

-Calibre-
En iyi cevaplar
0
bence slenderman sadece bir hızır delidir ve kendisini ormana filan gizlediği aynı zaman da garip kıyafetler giydiği için herkes başka bir yaratık sanmışlardır.(bana katılan beğensin)

slenderman çocukları kaçıran bir seri katildir.Anneler çocuklarını korkutmak için seri katili slenderman adlı bir canavar olarak anlatırlar.