Life Hunter
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
hiçbir doğa üstü olay ve ya yaratıklar gerçek değildir,Bilim her şeyi açıklar.
Herobrine Gerçekte var olduğuna inanıyorum çünküNotch yalan olduğunda koyuyorsa doğru olduğunda koymuyorsa ya Herobrine gerçek hayatta var yada Minecraftta![]()
Sen Yanliş Anladın Ben Okadar Konu Açtım En Fazlası Bu56 sayfalıklarıda gördük![]()
ender i slender man dan aldığı doğruNotch endermanı slenderman dan çalmış olabilir. SLENDERMAN
Ve boyutları özellikleri vb. benzer.
Sırf Bu yazı için 20 saniyemi harcadım Lan.! :sırıtmak:Teşekkürler! İlk 20 Mesajlık Konu Ödülünü Aldım Yorum Yapan Herkeze Teşşekkürler
Anlamadın Galiba .DSadece Sanamı Konuları Neden Açıyoruz :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1379606562,1379606459][/DOUBLEPOST]Sanki Size Neden SlenderMan Gerçekmi Diye Sorduk
O Adamdır X Işınıdan Çekilmiş Beyaz Yüzlü Gözüküyor Ayrıca SlenderManın 2-3M Oldu Söyleni Eh Nediyelimsen bundan korkuyorsan ordaki bir adam olabilir ama bildiğime göre slender yok olsada zaten fotolardan beli oluyo 1900 lerde fotoraf fark ettiysen ama bence yok![]()
bence slenderman sadece bir hızır delidir ve kendisini ormana filan gizlediği aynı zaman da garip kıyafetler giydiği için herkes başka bir yaratık sanmışlardır.(bana katılan beğensin)