- En iyi cevaplar
- 0
O zaman niye konu açtın !AYNEN bunun cevabı bu kadar basit
O zaman niye konu açtın !AYNEN bunun cevabı bu kadar basit
Sen en eski yormlardan birne cevap yazdın farkındasın dimiBi adobe, photoshop kullanarak neler yapabiliyorlar farkındasınız değil mi?
Evet, yazmazsam olmaz dedim.Sen en eski yormlardan birne cevap yazdın farkındasın dimi![]()
Videoyu izlemedim ama ilk başkasına izleteceğımEvet, yazmazsam olmaz dedim.şu videoyu izleyin anlarsınız.
Hiç öylesineO zaman niye konu açtın !
bu post kasmaya girer ama . neyse ya sohbete devamVideoyu izlemedim ama ilk başkasına izleteceğım[DOUBLEPOST=1404754506,1404754289][/DOUBLEPOST]
Hiç öylesine![]()
İlk olarak Something Awful sitesinde bir İnternet geyiği olarak çıkmıştır. Sonradan ünü artmış ve birçok video oyunu, film, dizi ve başka İnternet geyiklerine konu olmuştur.Eski Alman yazıtlarında, eski Mısırlılar'ın duvar resimlerinde ve bu tarz eski çağ yapıtlarında sözü geçen, küçük yaştaki çocukları kaçırıp kendi yaşamını uzatan bir yaratıktır.
Bu yaratığa inanan, inanmayan veya kararsız birçok kişi vardır. İster inanın ister inanmayın ama geçmişteki olayların bir kısmının gerçek olduğu kesin.
Medya ortaya çıkmadan önce
Çocuk kaçırılmaları ve ortada takım elbiseyle gezen birinin haberi kulaktan kulağa geziyordu. Ebeveynler çocukları kaybolmadan önce takım elbiseli 'kel' bir adam gördüklerini söylüyorlardı. Ebeveynleri bu adamın yanına gidemeden, adam çocuğu alıp götürüyordu ve bir daha da haber alınamıyordu.
Medya ortaya çıktığında
İnsanlar sürekli olarak polislere şikayette bulunuyordu. Bu şikayetler, çocuklarını taciz eden takım elbiseli bir adam ile ilgiliydi. Sonunda polis bu işe el atmaya karar verdi fakat ortada ne çocukları taciz eden bir adam vardı ne de takım elbise giymiş bir kel.
Fakat çocuklar kaybolmaya devam ediyordu. Günler geçtikçe bazı fotoğraflarda gariplikler keşfedildi. Çocukların oyun oynayıp eğlendiği sıradan bir parkın fotoğrafında, arkaplanda takım elbise giymiş kel ve yüzü olmayan bir adam...
Elbette çoğu fotoğrafta, farkedilmesi zor bir detaydı. Fakat bazı fotoğraflarda açık seçik belli oluyordu. Özellikle fotoğrafların eski olması dikkat çekiyordu, montaj olma ihtimali çok azdı.
![]()
Günümüz teknoloji çağında Slender Man ile ilgili bir sürü dedikodu ve döküman dolaşmakta. Bazıları Slender Man'ın oyun forumlarında yeni bir korku imajı yaratmak için oluşturulduğunu söylüyor.
Neyse, gelelim Slender Man'ın bu işi nasıl yaptığına. Bu bilgilerin nereden geldiği tam belli olmadığı için doğruluk payı da belli değil. Fakat ortak bir düşünce.
Slender Man, kurbanlarının psikolojisini bozmaya yönelik bir saldırı yapıyor. Onları uzaktan izleyerek korkutuyor. Kurbanı nereye giderse gitsin onu takip ediyor. Bazen hedefine yakın temasta bulunuyor ve bunun sonucunda etraftaki elektronik aletler bozuluyor.
![]()
İlk olarak Something Awful sitesinde bir İnternet geyiği olarak çıkmıştır.Slenderman bir Creepypasta dan ibarettir! insanları korkutmak için anlatıolar ve canavar yapma yarışmasında bi karaktermiş o.
vede hayvan türleri bilim adamları dünyadaki hayvan türlerinin sadece %10 unu gördüğümüzü söylüyorYok öyle şeyler. İnanmayın bunlara.Dünyada insanların varlığından haberdar olmadığı tek şey suyun 10 km altındaki balık çeşitleri![]()
-Alıntıdır -
Ama artık fotoların eski gibi yapılabıliyor yani fotomontaj olabilir
İlk olarak Something Awful sitesinde bir İnternet geyiği olarak çıkmıştır. Sonradan ünü artmış ve birçok video oyunu, film, dizi ve başka İnternet geyiklerine konu olmuştur.
Herobrine Gerçekte var olduğuna inanıyorum çünkü
bazıları kendilerini videolara yada fotoğraflarını çekerken
hep biryerlerde herobrine çıkar yhada tam çekerken herobrine önlerine gelir
böyle videolar fotolar görünce çok şaşrdım inanmadım
sonradan araştırma yaptığımda herobrine notch un kardeşiymiş yani gerçek adı brine! notchla kardeşler sonradan notch herobrine ı sevmiyor diye onu oyunda şeytan olarak yaratmış sonra brine bunları öğrenince çok sinirlenmiş brine artık herobrine olmak istemiş yani sadece oyunda değilde gerçektede olsun demiş
sonra kendisi sinirlendi diye işte insanları korkutmaya başlamış felan
sonradan kendini kaptırmış ve herobrine ın gerçek olduğu ıspatlanmış :/
asdfasdfasdfKardeşim öyle bir şey yok nerden uyduruyon
I like Tapatalk