TheNightAngel
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar.Öncelikle şunu belirteyim uzunnnnn bir süredir forumda görünmüyordum.Bu nedenle Herobrine hikayemi bitirmedim.
Bu Hikayeye başlamamın iki sebebi var;
1-Forum Minecraft fourumu olunca anca Herobrine hikayeleri yazılmış.Slenderman'de kullanılmış Selpak gibi üstüne sifon çekilmiş.
2-Slenderman 9-10 yaşlarımda gerçekten korktuğum ve saygı duydugum bir karekterdi
Hikayeye başlamadan hemen biraz Slenderman hakkında bilgi verelim;
Slenderman ''Someting Awful'' forumlarında bir yarışmada ortaya çıkan "paranormal" diyebilecegimiz yüzsüz (yanlış anlamayın cidden yüzsüz
) normal bir insandan iki katı uzun boyu olan sırtından garip dokungaçlar çıkarabilen ve boyunu istediği kadar uzatabilen tek yaratık olabilmesi onu "korkulabilecek" bir şey haline getirdi.Ama bunun hakkında tek kanıt bile olmamasının nedeni kendisini görüntüye alacak kamera fotoğraf makinası vb. aletlerin ona çevrilence belli belirsiz bir ses duyulmasına ve ekranın karıncalanmasına neden oluyor
Herneyse fazla uzatmadan sizi Slender amcamızla başbaşa bırakıyım
Bölüm 1:Karanlık Yollar
"Nerdeyim ben her yer çok karanlık.Fenerimde umutsuzca sönmeye başladı.Durun 1 dakika bir şey gördüm.Ben aaaaaaaaaaaa............"
-Alan sen iyimisin Alan diye bağıran ve masaya sürekli vuran Komutan Wassim
-Sakin ol Wassim dedi kırk yıllık arkadaşı George
-Bölgeyi hemen tahliye edin HEMEN diye bağırdı Komutan Alan
-Komutanım tek bir yaşam formu bile gözükmüyor.Dedi bu işlerle uğraşan asker.
-Ama..ama diyecek oldu Komutan ama sonra askerlerin önünde rezil olmamak için "Nasıl olur o zaman Alan'ı kim öldürdü"
-Kayıtlarda en son uzun boylu takım elbiseli bir adam çıktı efendim dedi bir asker
-Allah kahretsin dedi sonrada George'ye dönüp "Hani onu karantinaya almıştınız?"Diye sordu
-Almıştık dedi George "ama o adada"
Evet Arkadaşlar Seçim Sizin Devam Etsinmi?
Bu Hikayeye başlamamın iki sebebi var;
1-Forum Minecraft fourumu olunca anca Herobrine hikayeleri yazılmış.Slenderman'de kullanılmış Selpak gibi üstüne sifon çekilmiş.
2-Slenderman 9-10 yaşlarımda gerçekten korktuğum ve saygı duydugum bir karekterdi
Hikayeye başlamadan hemen biraz Slenderman hakkında bilgi verelim;
Slenderman ''Someting Awful'' forumlarında bir yarışmada ortaya çıkan "paranormal" diyebilecegimiz yüzsüz (yanlış anlamayın cidden yüzsüz
Herneyse fazla uzatmadan sizi Slender amcamızla başbaşa bırakıyım
Bölüm 1:Karanlık Yollar
"Nerdeyim ben her yer çok karanlık.Fenerimde umutsuzca sönmeye başladı.Durun 1 dakika bir şey gördüm.Ben aaaaaaaaaaaa............"
-Alan sen iyimisin Alan diye bağıran ve masaya sürekli vuran Komutan Wassim
-Sakin ol Wassim dedi kırk yıllık arkadaşı George
-Bölgeyi hemen tahliye edin HEMEN diye bağırdı Komutan Alan
-Komutanım tek bir yaşam formu bile gözükmüyor.Dedi bu işlerle uğraşan asker.
-Ama..ama diyecek oldu Komutan ama sonra askerlerin önünde rezil olmamak için "Nasıl olur o zaman Alan'ı kim öldürdü"
-Kayıtlarda en son uzun boylu takım elbiseli bir adam çıktı efendim dedi bir asker
-Allah kahretsin dedi sonrada George'ye dönüp "Hani onu karantinaya almıştınız?"Diye sordu
-Almıştık dedi George "ama o adada"
Evet Arkadaşlar Seçim Sizin Devam Etsinmi?