Snapshot Snapshot 13w01a/b

Akuena07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya iyi güzelde minecraft gelisiyor ama Tecnic pack(tekkit) farki actikca aciyor ayrica su garip kazanda tekkitteki boruya benzer bisi sonucta tekkit (preminum olmayanlara öneri dns techpacki indirin tekkit kadar olmasada iyi )

İcatcıRaxi

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
daha eklenicek cok sey var ya eksikler cook :)
bende oyuna botlar eklenmeli köylüler yerine bizim gibi oynayan steveler :D düşman grupları olmalı kendi alanımıza onları almalıyız onlarda gruplaşmalı muhtesem olurdu multiplayer havasını singleplayer a vermeleri lazım :)

Arkadaşımıza %100 katılıyorum.

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
senin dediğin şöyle olur belki notch RPG mod ekler :D alttan survival yerine onu seçersin :)

manfrotto

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel eklentiler bunlar fakat bir şeyi anlayamadıkları kesin neden minecraft'ı bir üst seviyeye taşıyıp inşaa ve dekorasyon oyunu olmaktan çıkartmıyorlar, bence daha fazla mob eklenmeli ve oyunun içeriği genişletilmeli çünkü minecraft bana göre potensiyeli sınırsız bir oyun ama bu potansiyeli tam olarak değerlendiremiyorlar bu da bir gerçek..

batuahn elmental creepe

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu arada benim bildğim kadarıyla redstone block bir modda vardı adı mars moddu ama restone blockun mars portal yapmaktan başka bir işlevi yoku

super_hero007

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Admin bu söylediklerin doğru çıkmassa sen bittin :D birkaç sorum olcak bu 1.4.7 demi yoksa gelecekti 1.4.8 demi olcak sölermisiniz? :blase::blase::blase:

super_hero007

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Altın basınç plakası cbj modda vardı admin bunlar modla oluyo niye boşu boşuna konu açtınki

Kleax

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bende itemlerin ıdlerine bakarken gördüm bunları bunlar ne böyle felan dedim şimdi anladım ne olduğunu :D