Snapshot Snapshot 14w02a/b

Huhhuu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Güzel bir tanıtım olmuş, Teşekkürler :) Ayrıca konunun altındaki kısım gereksiz geldi bana neden bu konunun altına yazma gereği duydun anlayamadım.

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu an abim var gitsin 10 20 dakikaya paylaşıcam. Minecraft'ın Virüslü oldugunu söyleyip oynamama izin vermiyor ve siliyor.

Tekno_Manyak

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
merak ettim neymiş isim etiketine Dinnerbone , Grumm , Jeb_ yazınca olanları söyleme döverler forumda(Jeb_ yanlış YAZMIŞ OLABİLİRİM)

Huhhuu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Keşfedilmemiş 2 yeni özellik:
Resimde net olarak görebiirsiniz :)

Çok hoşuma gitti bu :) madenlerin ısıtılması yarıdan devam edebiliyor artık :) gördüğünüz üzere Cobblestone'un altında da bir açıklama kısmı :)

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. Köpekleri çiftleştirirken verdiğiniz yiyecek kadar kuyruğu Kalkıyor. Kuyruğu Dik olduğu zaman Kalpler çıkıyor. Ve Çiftleşmeye Hazır Oluyor.
1.

2.

3.

4.

5.

Tabi Bunlar yavru. Büyüklerin Kuyruğu dikilince Çiftleşmeye hazir Oluyorlar.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2.Balık tutarken suyun içine girin.(1 blokluk yere)Girdikten sonra altınızı 1 blok kazın. Boğulmamak için altınıza Basamak Koyun(örn Resim.)

1.

2.

Gördüğünüz üzere Suda Kabarcık Yok.
Elimize Olta Aldık Yie Kabarcık yok.

Ama Oltayı Sallayınca Kabarcıklar Çıkıyor.
genelde ufak tefek olurlar.

Ama ipin yanındaki gibi bol çıkıyorsa balık oltaya geliyor demektir.
Veeee

Hop Yakaladık.
Ben Ss almaktan oltayı çekemedim :D

3. yü unuttum Hatırlayınca Yazarım.
Kusura bakmayın.
Ve Boll ss aldığım için forumda fazla yer kapladı ama önemli bilgiler.
Bunla balığın ne zaman geleceğini anlayıp kusursuz bir şekilde balık tutabilirsiniz.
Harbi lan 3. neydi?
neyse İyi forumlar.