Snapshottaki banner ?

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
En yeni snapshotta gelen Banner isimli şey nedir ? ne işe yarar ? Ve Armor Stand yapmışlar güzel ama kılıç verebilsek güzel olurdu

_Iskefiyeli_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Google diye bir şey var.[DOUBLEPOST=1407611692,1407611659][/DOUBLEPOST]Ayrıca bannerlarla ilgili birçok konu forumda var.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birşeyler daha soracam Şu Rabbitlerden Rabbit hide çıkıyor one dir ?

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Google dedik jetpack'ımız oldu resmen Sormakta mı yasak ? Size mi sorduk soracaz soru diye kardeş ? alla halla adam sanki forum kurucusu olmuş emir veriyor[DOUBLEPOST=1407667682,1407667606][/DOUBLEPOST]+ şu an Post kasıyorsunuz Birdaha yararsanız goggle falan rapor edeceğim Durmadan google deyip konuyu hortlatmadan.[DOUBLEPOST=1407667755][/DOUBLEPOST]Cevap Vermeyecekseniz Yazmayın! Rapor edecem birdahakine. Yani Cevabını bilmiyorsanız Boş boş yazmayın tek yaptıgınız post kasmak. Cevabını biliyorsanız yazın ya sizde. ne işsizsiziz yav

_Iskefiyeli_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Google dedik jetpack'ımız oldu resmen Sormakta mı yasak ? Size mi sorduk soracaz soru diye kardeş ? alla halla adam sanki forum kurucusu olmuş emir veriyor[DOUBLEPOST=1407667682,1407667606][/DOUBLEPOST]+ şu an Post kasıyorsunuz Birdaha yararsanız goggle falan rapor edeceğim Durmadan google deyip konuyu hortlatmadan.[DOUBLEPOST=1407667755][/DOUBLEPOST]Cevap Vermeyecekseniz Yazmayın! Rapor edecem birdahakine. Yani Cevabını bilmiyorsanız Boş boş yazmayın tek yaptıgınız post kasmak. Cevabını biliyorsanız yazın ya sizde. ne işsizsiziz yav
Lan yürü git elinin altında Google diye bir nimet var oraya yazmak buraya konu açmaktan daha kolay post kasmak gibi bir amacım yok yürü git orda ara ne arayacaksan. Rapor edecekmiş, asıl ben seni rapor etsem haksız çıkarsın.

_Iskefiyeli_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Küfürden rapor edileceksin
Ve Birde Eğer Konunun cevabını sordugum sorunun cevabını bilmiyorsan Konuşmayacaksın. adam olacaksın.
Artistlik yapma lan bana sorunun cevabını dibine kadar biliyorum, senin gibi cahil değilim ben. Google diye nimet var beyefendi elini kaldırmaya üşeniyor. Senden daha adamım ki, bunu söylemek kimseye düşmez. Kenar mahalle ağzıyla konuşacağına adam ol biraz da saygılı ol.

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu kirliliği denen bir şey var biliyor musun? Bilmiyorsan anlatayım bu tip konular çöp konu olarak nitelendirilir ve bu çöp konular forumda konu kirliliğine yol açar.. Çok zor değil "Minecraft Genel" bölümüne girsen oraya baksan oralarda bulursun.. En ufak sorusu olan konu açacaksa bırakın forum çöp olsun.. Araştırın bulamadığınız şeye konu açın.. Ben bile forge sorunumu başka bir adamın konusu altına yazdım çözüldü ahanda link..

Forumu böyle kullanın.. Kirletmeden!

Her seni uyaran illa yönetici olmak zorunda değil.. Veya yönetici, mod taklidi falan da yapmıyor.. Sadece forum düzgün olsun diye çabalıyor..

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bannerler çok güzel olduğuna emin olabilirsin Sethbling in 1.8 snapshot vidyolarından birinde banneri anlatıyordu daha bugün izledim hatta desen yapabiliyoruz tabi aramaya üşendiğim için koymuyorum :D araştırırsan bulursun