Yahu Google var diyorum boşu boşuna konu açma.Birşeyler daha soracam Şu Rabbitlerden Rabbit hide çıkıyor one dir ?
Imzami okuEn yeni snapshotta gelen Banner isimli şey nedir ? ne işe yarar ? Ve Armor Stand yapmışlar güzel ama kılıç verebilsek güzel olurdu
Lan yürü git elinin altında Google diye bir nimet var oraya yazmak buraya konu açmaktan daha kolay post kasmak gibi bir amacım yok yürü git orda ara ne arayacaksan. Rapor edecekmiş, asıl ben seni rapor etsem haksız çıkarsın.Google dedik jetpack'ımız oldu resmen Sormakta mı yasak ? Size mi sorduk soracaz soru diye kardeş ? alla halla adam sanki forum kurucusu olmuş emir veriyor[DOUBLEPOST=1407667682,1407667606][/DOUBLEPOST]+ şu an Post kasıyorsunuz Birdaha yararsanız goggle falan rapor edeceğim Durmadan google deyip konuyu hortlatmadan.[DOUBLEPOST=1407667755][/DOUBLEPOST]Cevap Vermeyecekseniz Yazmayın! Rapor edecem birdahakine. Yani Cevabını bilmiyorsanız Boş boş yazmayın tek yaptıgınız post kasmak. Cevabını biliyorsanız yazın ya sizde. ne işsizsiziz yav
Ulan salak herif hortlatmak 1 yılı aşkın konulara cevap yazmaya denir özür dilerim.Konuyu hortlatmaya hala mı devam ediyon ?
Küfürden rapor edileceksinUlan salak herif hortlatmak 1 yılı aşkın konulara cevap yazmaya denir özür dilerim.
Artistlik yapma lan bana sorunun cevabını dibine kadar biliyorum, senin gibi cahil değilim ben. Google diye nimet var beyefendi elini kaldırmaya üşeniyor. Senden daha adamım ki, bunu söylemek kimseye düşmez. Kenar mahalle ağzıyla konuşacağına adam ol biraz da saygılı ol.Küfürden rapor edileceksin
Ve Birde Eğer Konunun cevabını sordugum sorunun cevabını bilmiyorsan Konuşmayacaksın. adam olacaksın.